VadeVi
Gran Enciclopèdia i Aecava s’alien per maridar cava i literatura
  • CA
Per Nadal Cava i literatura
Per Nadal Cava i literatura

!--akiadsense-->

Grup Enciclopèdia i l’Associació d’Elaboradors de Cava col·laboren en la difusió de la literatura i de la lectura amb una acció conjunta aquest Nadal 2020 sota el títol: Per Nadal, Cava i Cultura.

Un total de 16 cellers han aportat Cava per a confeccionar 150 paneres personalitzades. Els lots aniran destinats a llibreters per agrair-los la feina que dia a dia fan per fer arribar la bona literatura a tots els públics en un any que ha estat molt complicat per a tots a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19.

Els cellers que han participat a la iniciativa, aportant un Cava Reserva de mínim 15 mesos de criança, són: Agustí Torelló Mata, Alta Alella, Bodegas Capità Vidal, Castell Sant Antoni, Cavas Hill, Caves Miquel Pons, Caves Vilarnau, Cellers Alsina, Covides, Giró del Gorner, Giró Ribot, Maria Rigol Ordi, Molí Parellada, Mont Marçal, Sumarroca i U MES U.

Per la seva banda, l’Associació d’Elaboradors de Cava ha rebut per part de Grup Enciclopèdia exemplars de tres dels títols més venuts de la casa: Mar d’estiu, de Rafel Nadal, Escac al destí, de Lluís Llach, Les amistats traïdes, premi Sant Jordi 2019, de David Nel·lo, i el volum del MIC, El drac sense foc, d’un dels personatges més estimats de TV3.

Amb aquesta acció, les dues entitats volen posar de relleu la importància de la cultura i, especialment, de la literatura, però també dels productes locals i de proximitat com ho és el Cava que s’elabora a casa nostra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa