VadeVi
Javier Pagés assegura que “ho intentaran tot” per mantenir Corpinnat dins la DO Cava
El director general de Codorniu, Javier Pagès

!--akiadsense-->

Aquest dimecres s’ha fet el primer ple Consell Regulador del Cava amb Javier Pagés al capdavant i ha participat també en el seu primer acte públic a la presentació de la 37a Setmana del Cava.

Pagés assegura que ha començat un mandat “amb cares noves i amb idees per fer coses noves per enfrontar nou reptes”. Un reptes que passen, segons Pagès per trobar la manera de fer crèixer d’una forma sostenible la DO Cava, per millorar la imatge de tots els productes de la piràmide de qualitat i també per la unitat de tot el sector.

“Hem de parlar bé del cava i si creiem que avançarem criticant-nos és tenir una mirada curta. Hem d’estar molt units perquè no estem lluitant entre nosaltres “ afegia en una clara al·lusió a Corpinnat, els sis cavistes que han creat una nova marca circumscrita al Penedès amb una exigència de qualitat més alta que la mateixa denominació, però sense dir el seu nom. S’havia arribat a especular que des del Consell Regulador volien que aquests sis cellers sortissin de la DO.

En aquest sentit, en declaracions a Vadevi, el nou president de la DO Cava assegura “ho intentarem tot perquè Corpinnat es quedin a la denominació. Els volem amb nosaltres i és per això que en breu ens reunirem per parlar”. Fonts de Corpinnat afirmen que és cert que hi ha hagut una aproximació i tot i que no tenen data, la trobada sembla imminent.

Pagès per això, i referint-se al seu nou càrrec que ara enceta, recordava públicament que coneix la vinya, coneix l’elaboració, la venda i la comercializació internacional però ara li toca conèxer la gent del sector “m’agradarà molt conèixer unna mica més la gent del cava”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa