VadeVi
A Juvé & Camps creuen que “la remor de fons del cava” no els afecta
  • CA
Juvé & Camps

!–akiadsense–>

Sobre la situació que viu ara mateix el sector del cava amb l’entrada de capital estranger a les dues grans empreses, amb l’aparició de Corpinnant i amb una marca que no viu el seu moment més esplendorós, la consellera delegada de Juvé & Camps, Meritxell Juvé, diu en declaracions a Vadevi, que confia molt amb el seu client perquè és extremadament fidel. I afegeix “portem 40 anys sent líders en la gamma gran reserva i també han passat coses i ja se sap que és més difícil conservar que enamorar, per això, honestament no crec que la remor de fons a nosaltres ens pugui afectar”

Des de la companyia no valoren l’anunci de Freixenet sobre la venda de Prosecco a l’Estat espanyol aquest Nadal perquè asseguren, “són decisions empresarials sobre les quals no hi volem entrar”

Juvé & Camps és una de les empreses importants del sector del cava. El seu president Joan Juvé, deia en un dinar amb periodistes per presentar el seu nou cava rosat La Sibèria que s’estima més dir que és “el més gran dels petits que no pas el petit dels grans”. Però la companyia factura 24 milions d’euros i produeix un 35% del cava de reserva que es consumeix a Catalunya.

Tot i que l’any passat una part de l’accionariat el va comprar un fons d’inversió de Grífols, Meritxell Juvé assegura que empresarialment la companyia viu un moment d’estabilitat. “Tenim molt clar cap a on anem amb una aposta pels caves de qualitat. Creiem que cada cop hi ha més interès pels escumosos i pels escumosos de gamma alta i per exemple el mercat internacional té més ganes de conèixer i comença a valorar el preu de segons quines ampolles. Jo estic molt esperançada”, afirma.

Ara mateix un 40% de la producció es ven a Catalunya, un 20% es dedica a exportació i el 40% restant a Espanya. Joan Juvé explicava que a Andalusia tenen molt bon mercat, però admetia que a algunes zones el cava valencià els “ha dificultat una mica les coses”. I a la pregunta de si ells prioritzen la seva marca per sobre de la de ‘cava’, Meritxell Juvé és molt clara: “Nosaltres som Juvé i Camps”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa