VadeVi
Kylie Minogue treu un cava català amb el seu nom
  • CA

se–>

Vilarnau és el celler que ha escollit l’actriu i cantant Kylie Minogue per fer el seu escumós. L’últim vi de la seva col·lecció. El celler de Sant Sadurní es mostra molt il·lusionat per la decisió de l’australiana que ha confiat amb ells per fer el seu primer cava. Els altres són un provençal rosat i un chardonnay que ha estat guardonat en diversos certàmens.

“Estem molt orgullosos perquè de tots els seus vins, aquest cava és l’únic que a la contraetiqueta diu qui és l’elaborador” explica a Vadevi, Damià Deàs. Assegura que”és magnífic que Kylie Minogue hagi triat un cava per representar els vins escumosos dins la seva gamma. I més encara que hagi triat la nostra cava de Sant Sadurní”. Considera que ha estat la singularitat de Vilarnau, la que ha fet que es decantés per seu celler. “Ens sentim molt orgullosos d’haver treballat en la confecció de cupatge finalamb una estrella internacional tan coneguda com ella i també amb el seu equip “.

El cupatge és el tradicional del Penedès de macabeu xarel·lo i parellada, és ecològic i apte per vegans i de moment només es ven a Anglaterra.

No és l’única artista internacional que ha triat el Penedès per fer els seus vins. Cameron Diaz ha triat Can Ràfols dels Caus pel seu vi blanc i Raventós i Blanc pel seu escumós.

En aquest sentit Deàs anima a les ‘celebritys’ catalanes internacionals a elaborar vi o a convertir-se en ambaixadors de vi i cava.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa