VadeVi
La DO Cava organitza el Saló Cava Premium a Madrid
  • CA

El Consell Regulador del Cava organitza per dilluns 8 de juny el Saló Cava Premium en el Restaurant Pedro Larumbe situat c/ Serrano 61 de Madrid. Aquest esdeveniment, dirigit a tendes especialitzades, restaurants, sommeliers i mitjans de comunicació, té com a objectiu donar a conèixer els Caves Reserva i Gran Reserva.

L’acte serà inaugurat, a les 12:30 hores, pel president del Consell Regulador del Cava, Pere Bonet i tot seguit se celebrarà una taula rodona sobre “Les harmonies del Cava”, que comptarà amb la participació de personalitats de prestigi en el sector del vi i la gastronomia com el sommelier Custodio Zamarra; el xef Pedro Larumbe; la directora de The Wine Studio, Elisa Errea; el director dels Serveis Tècnics del Consell Regulador del Cava, Francisco González i la periodista Begoña Tormo, entre d’altres.

Finalment, els assistents tindran l’oportunitat de gaudir, des de les 17 a les 20:30 hores, d’un showroom de 38 empreses elaboradores de Caves Premium que mostraran els seus millors productes de la gamma Premium que harmonitzaran les exquisideses preparades pel mateix Pedro Larumbe.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa