VadeVi
L’ús de varietats no autòctones frena Vins El Cep per incorporar-se a Corpinnat
  • CA
Caves de Vins El Cep

!--akiadsense-->

“Vins El Cep, està dins el perfil del que representa Corpinnat”, assegura Maite Esteve gerent d’aquest celler del Penedès.een declaracions a Vadevi, Esteve ha explicat que respecta moltíssim els cellers que han impulsta Corpinnat i afirma que són “grans professionals que amb la seva feina dignifiquen molt el cava. Tant que des del primer moment des de Vins El Cep ens hem mostrat interessats en formar-ne part”.

Ara bé, la gerent d’aquest cava del Penedès es defineix com una defensora del pinot noir, per exemple. De fet alguns dels seus caves estan elaborats 100% amb aquesta varietat i és per això que ara mateix la possibilitat que es puguin incorporar a Corpinnat és llunyana tenint en compte que un dels requisits és que es treballi només amb un 10% de varietats no autòctones.

Tot i que aquesta limitació és important des de Vins El Cep n’han parlat amb els integrants d’aquesta nova marca i Maite Esteve creu que “tot es pot canviar. Les coses s’han de poder canviar. Corpinnat és molt nou i sempre s’ha de partir d’alguna cosa i anar evolucionant”.

“La seva voluntat crec que és que sigui un projecte inclusiu no exclusiu i per tant és important fer-los consideracions que no estan renyides amb la filosofia ni amb el concepte ni amb l’essència de Corpinnat”, conclou Esteve.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa