Pagès (DO Cava): “La competència del prosecco és fantàstica”

El president del Consell Regulador del Cava assegura que la feina que està fent l’escumós italià a nivell mundial 'planteja un repte' i no entra a valorar la decisió de Freixenet de comercialitzar-lo a l’estat

Copes de cava amb cava

El nou president de la DO Cava, Javier Pagès, considera que l’increment de vendes de prosecco a nivell mundial demostra que “els vins escumosos cada vegada tenen més acceptació i cal veure-ho com a una oportunitat”. I afegeix “la competència del prosecco la veig fantàstica. Ho estan fent bé perquè estan arribant a nous consumidors i ens ho plantegem com un repte”.

En un esmorzar amb premsa Pagès ha fet aquestes declaracions però no ha volgut entrar a valorar si el fet que Freixenet estigui comercialitzant aquest producte pot malmetre la imatge o la marca ‘cava’.

Comentaris

    Hi ha italians arreu del món i saben molt bé com promocionar el seus productes. Presencia. Us heu de posar en contacte amb les grans cadenes de supermercats. Presentar el vostre producte amb imatge fresca i actual i ser competitivos en el preu. 1 de Desembre de 2018 0:06
    Aixó també pasa amb l’oli d’oliva. Heu de ser distribuidors, no tan sols exportadors.

Nou comentari