VadeVi
Pimecava i l’Institut del Cava es podrien fusionar
  • CA

!--akiadsense-->

El sector del cava continua en constant moviment. L’últim és l’anunci de Pimecava i l’Institut del Cava que comencen converses que podrien acabar amb l’unió de les dues entitats. L’Assemblea General de PimeCava acaba d’aprovar l’inici de les negociacions amb l’Institut del Cava.

En paraules del seu president, Pere Guilera “es tracta d’una decisió fruit de la bona sintonia entre les dues entitats tant personals entre els dos Presidents com institucionals gràcies a l’estreta col·laboració en projectes amb interessos comuns”.

El president de l’Institut del Cava, Damià Deàs, valora molt positivament aquesta decisió: “és una excel·lent notícia que sens dubte enfortirà i ajudarà a fomentar la unió entre els elaboradors de Cava”.

L’anunci arriba en un moment convuls del sector. Les dues principals empreses elaboradores Codorníu i Freixenet, han estat comprades per capital estranger, la DO Cava ha canviat la presidència i ha vist com 9 dels seus cavistes han abandonat la denominació d’origen i han format Corpinnat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa