VadeVi
[VÍDEO] L’actor Brays Efe “s’enfada” amb el cava per promocionar-lo
  • CA

La Denominació d’Origen de Cava posa en marxa, per primera vegada, una campanya de Nadal per xarxes socials protagonitzada per l’actor Brays Efe, conegut per la seva interpretació de Paquita Salas. L’objectiu d’aquesta acció és apropar el cava als consumidors joves ‘millennianls’, a més d’un públic més familiar.

La campanya ‘#brindaconBrays’ està formada per quatre vídeos on l’actor, en clau d’humor, intenta desmuntar alguns falsos mites al voltant del cava i es donen diverses recomanacions de maridatges, així com consells de com servir i prendre el cava. Els vídeos es podran veure al Canal de Youtube, a la pàgina de Facebook i a Instagram i comptaran amb material complementari que donarà a conèixer els diferents tipus i categories del Cava.

Des de la Denominació d’Origen Cava s’ha buscat l’originalitat amb aquesta acció. Per la directora de comunicació, Sílvia Grimaldo, “aquest any ens hem plantejat ser originals i, amb simpatia, donar missatges als consumidors perquè coneguin el cava com una beguda perfecta per prendre no solament amb el brindis de Nadal”.

La iniciativa, que durarà fins al 30 de desembre, es portaran a terme vàries promocions com el sorteig #brindaconBrays. El guanyador rebrà cava durant un any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa