VadeVi
Vintage de Pere Ventura: caves d’autor per dins i per fora
  • CA
Col·lecció Vintage de Pere Ventura

!--akiadsense-->

Pere Ventura des de fa 6 anys té al mercat la seva col·lecció Vintage, però aquest és el primer Nadal que el Gran Vintage té la distinció de Cava de Paratge Qualificat, la punta de dalt de tot de la piràmide de qualitat dels caves.

Les festes de Nadal i Cap d’Any són les preferides pel consum de cava i en aquests cas, a més de la celebració de les bombolles, des de Pere Ventura, proposen fer-ho amb caves d’autor.

Això vol dir que les tres referències d’aquesta col·lecció tenen d’entrada una criança mínima de 42 mesos, durant aproximadament durant 3 anys i mig les ampolles han esperat al celler el seu moment òptim per sortir al mercat.

A més a més, només aquells anys que la collita es considera excepcional pel que fa a la qualitat i a les condicions sanitàries és quan s’elaboren. Així doncs, la col·lecció Vintage està formada per Pere Ventura Vintage, un cupatge de xarel·lo, i chardonnay, el Vintage Rosé, elaborat amb pinot noir i el Gran Vintage Paratge Qualificat que és un cupatge al 50% de xarel·lo i macabeu.

Vintage de Pere Ventura

!--akiadsense-->

Els tres el que pretenen, a més d’oferir el gaudi del cava, és mostrar el terrer i la seva identitat. No són de qualsevol lloc i tot i que asseguren que poden arribar a un gran públic, l’aposta pel xarel·lo en els dos blancs els determina el seu lloc d’origen.

Però és que a més de l’elegància pròpia del contingut de l’ampolla, del líquid en sí mateix, la presentació també està molt cuidada amb un estoig de vellut amb un disseny exclusiu.

Tres caves d’autor per celebrar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa