VadeVi
Els cellers no hauran de pagar la quota del primer trimestre de la DO Cava
  • CA
Ampolles de cava de Freixenet

!--akiadsense-->

Conscients de la gravetat de la crisi sanitària i econòmica provocada per la pandèmia del coronavirus Covid- 19, la Denominació d’Origen Cava, a proposta del seu president, Javier Pagés, ha decidit adoptar les primeres mesures per donar resposta a la nova situació. Pagès assegura que “Hem d’ajudar-nos entre tots en situacions difícils com aquesta, remar en la mateixa direcció i donar-nos suport els uns als altres per tal de superar-ho”.

La primera iniciativa d’urgència adoptada per la DO Cava per tal de contribuir a pal·liar, en la mesura del possible, la delicada situació que travessen els cellers, és la suspensió del cobrament de les quotes als cavistes del primer trimestre de 2020, que haurien d’ingressar-se aquest mes d’abril. De moment aquesta mesura no afecta als viticultors.

La DO assegura que mantindrà la qualitat dels serveis que garanteixen la distinció dels seus productes, amb la voluntat de continuar treballant per oferir-los sense interrupció. Afirmen que és difícil quantificar el percentatge de vendes afectades, però es mantindran també els esforços en l’àmbit promocional adaptats a la nova realitat que es viu.

Per la DO Cava “és el moment de continuar apostant en la confiança dels consumidors en un producte tradicional i històric com és el Cava, centrats en la força d’una marca de Denominació d’Origen”. I anuncien que en breu es donaran a conèixer noves mesures per fer front a la crisi del coronavirus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa