VadeVi
Vitivin asseu a una mateixa taula representants del Cava, Corpinnat i Clàssic Penedès
  • CA

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

La plataforma professional Vitivin ha organitzat per aquest dimecres 13 de març una jornada tècnica a Sant Sadurní d’Anoia. Amb la presència de diferents experts es plantejarà la necessitat d’intercanvi de coneixements tècnis per tal de millorar l’eficiència de cellers i viticultors.

El plat fort de la jornada serà una taula rodona dedicada als vins escumosos i al model de les denominacions d’origen a la que hi assitiran Josep Maria Albet, president de la DO Penedès com a representant dels Clàssics, Pere Guilera, president de Pimecava, Xavier Gramona, copresident de Corpinnat, Xavier Ybargüengoitia, ex CEO Estates & Wines, Moët-Hennessy Group, tots ells moderats pel degà de la Facultat d’Enologia i president del Col·legi de l’Associació d’enòlegs, Joan Miquel Canals. Una taula rodona que es podrà seguir en directe a través de Vadevi, a partir de les 13h hores d’aquest dimecres 13 de març.

La jornada es farà a l’Escola Agrària de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech de Sant Sadurní d’Anoia a partir de les 8.45h i a més de cava es parlarà de com cohesionar i aportar valor al sector vitivinícola, els vincles entre l’economia social i el sector vitivinícola, la selecció de llevats silvestres com a eina biològica per fer front al canvi climàtic, o les varietats resistens del Penedès i la seva recuperació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa