VadeVi
Vuit cellers del cava donen la benvinguda a la primavera amb les portes obertes
  • CA
La Primavers del Cava a Sumarroca
La Primavers del Cava a Sumarroca

!–akiadsense–>

Amb l’arribada de la primavera i els primeres brots de les vinyes, vuit cellers del Cava s’han ajuntat sota la coordinació de l‘Institut del Cava per crear un programa d’activitats enoturístiques molt singular. Els caps de setmana del 4 de maig al 2 de juny, el Cava celebrarà l’arribada de la primavera amb un ampli ventall d’experiències creades especialment per a l’ocasió.

Ubicats al Penedès, els vuit cellers de La Primavera del Cava ofereixen propostes que inclouen tallers gastronòmics de cuina i Cava, curses i caminades pels camins del Penedès, Mini Cavaolimpiades, rutes amb bici per les vinyes o el descobriment dels ocells del Cava, entre moltes altres propostes. Les activitats estan pensades per a totes les edats.

Per a completar les experiències, una selecció de restaurants del Penedès oferirà menús especials per a maridar grans caves amb la gastronomia local. A més, les persones que vulguin ampliar la seva estada podran pernoctar en les masies més singulars de la comarca.

Els cellers participants són: Vilarnau, Juvé & Camps, Segura Viudas, Sumarroca, Giró Ribot, Covides, Vins El Cep i Agustí Torelló Mata.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa