DO Conca de Barberà

Notícia: Resultats del concurs de vins de la DO Conca: els podis, per categories
Comparteix
Aquest dissabte 24 d'agost s'han donat a conèixer les medalles d'or, plata i bronze de la 33a edició del Sigillum
Notícia: Ricard Sebastià (DO Conca): “No veig viable una viticultura basada en reg”
Comparteix
Aquest divendres comença la 53a Festa de la Verema a l'Espluga de Francolí, amb un ampli programa d'activitats que inclou l'acte de lliurament dels 33ns premis Sigillum als millors vins de la regió
Notícia: La Conca de Barberà posa nota a la seua producció vinícola
Comparteix
El restaurant ForEvents, vora el celler Rendé Masdéu, acull una nova jornada de tast que reuneix una vintena de professionals del vi
Notícia: Ricard Foraster: “Hem d’embotellar més vins locals amb segell DO Conca”
Comparteix
El president de la Denominació d'Origen fa un balanç positiu de l'última edició del 'Concarim Barcelona', que ha reunit unes dues-centes persones a Casa Capell
Notícia: La Ruta del Trepat, millor iniciativa de promoció del territori 2023
Comparteix
Aquest projecte promociona i posa en valor el patrimoni paisatgístic i vitivinícola de la Conca de Barberà
Notícia: Els millors vins de l’any amb segell DO Conca de Barberà
Comparteix
Aquest dissabte 26 d'agost, s'han donat a conèixer els resultats del 32è concurs de vins d'aquesta regió en el marc de la seva tradicional Festa de la Verema
Notícia: Els vins de la Conca es mesuren en una nova edició del seu concurs anual
Comparteix
Una de les principals novetats del certamen organitzat pel Consell Regulador de la DO és el canvi de nom i d'imatge que enguany celebra la 32a edició
Notícia: Ricard Sebastià és reelegit president de la DO Conca de Barberà
Comparteix
S'ha renovat part de l'equip de la junta del Consell Regulador
Notícia: Mor Joan Soler, un pagès de nom i de fets
Comparteix
Tenia noranta-un anys i va dedicar la vida "en cos i ànima" a cuidar la terra i les vinyes
Notícia: El trepat, una varietat delicada, expressiva i identitària de la Conca
Comparteix
Dinou cellers del territori han donat a conèixer novetats en una nova trobada a Barcelona