VadeVi
Els vins del Montsant seran un any més a la Fira de Pollença

La Denominació d’Origen Montsant torna a Mallorca per participar per quart any consecutiu en la Fira del Vi de Pollença, que enguany se celebra el cap de setmana del 6 i 7 de maig. Un cop finalitzada la seva particular festa, que tot just tancava portes aquest dilluns 1 de maig amb xifres rècord -tant pel que fa a la venda de tiquets, amb 57.000 degustacions servides, com a l’assistència de públic, amb més de 35.000 persones-, l’entitat del vi prioratina continua participant en actes i accions que permeten donar a conèixer i promocionar els vins que surten al mercat sota la seva empara.

DO Montsant
La DO Montsant es va fundar l’any 2002 i l’any passat va estar d’aniversari | cedida

20 anys de Fira del Vi de Pollença

Promoguda per l’Associació Vi Primitiu de Pollença, la Fira del Vi de Pollença celebra enguany el seu 20è aniversari recuperant la seva tradicional ubicació al Claustre de Sant Domingo, i amb la participació d’una quarantena de cellers.

Entre ells, un estand propi pels catalans que hi porten vins de 25 cellers: Acústic Celler, Agrícola d’Ulldemolins, Celler Cairats, Celler Cedó Anguera, Celler Cooperatiu Cornudella de Montsant, Celler de Capçanes, Celler de l’Era, Celler Gritelles, Celler La Placeta, Celler Laurona, Celler Mas de les Vinyes, Celler Masroig, Celler Pascona, Celler Vendrell Rived, Cellers Sant Rafel, Cingles Blaus, Clos Mogador, Coca i Fitó, Companyia Vitícola Sileo, Cooperativa Falset Marçà, Dosterras, El Vi dels 20, Estones Vins, Orto Vins i Venus La Universal.

Acompanyant l’oferta de fira, s’hi ha programat també diversos tastos guiats; i els vins del Montsant també en seran en part protagonistes. Les persones assistents a la fira podran participar a les degustacions previstes per dissabte 6 a les 17:00 h, i diumenge 7 a les 13:00 h del migdia.

La participació de la DO Montsant en la Fira del Vi de Pollença s’emmarca dins l’acord d’agermanament entre aquesta popular fira mallorquina i la Fira del Vi de Falset, rubricada ara fa unes quantes edicions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa