VadeVi
Es formalitza la solidaridat amb el celler Vall Llach
La runa de l'edifici del celler Vall Llach esfondrat per la neu
La runa de l’edifici del celler Vall Llach esfondrat per la neu | Reconstruimvallllach

!--akiadsense-->

Reconstruimvallllach.com és el web que s’ha habitlitat per poder fer donatius. Amb un temps rècord s’ha creat aquesta pàgina per tal que tots aquells que ho vulguin puguin fer un donatiu.

Aquest dilluns veïns de Porrera s’acostaven fins al celler Vall Llach per oferir-se a donar una mà quan faci falta i a última hora la DOQ Priorat anunciava a través de Twitter la creació d’un web específic per vehicular la solidaritat que també s’ha mostrat a través de les xarxes socials.

Si bé no s’especifica qui ha estat l’impulsor, des de la DOQ Priorat expliquen “un col·lectiu d’amics i persones vinculades al sector del vi ha creat aquesta iniciativa solidària envers el celler”.

Diumenge al matí la teulada del celler Vall Llach cedia sota el pes de la neu que s’havia acumulat durant dos dies. No s’han de lamentar danys personals però sí econòmics, tot i que no encara no s’han pogut quantificar. S’ha perdut maquinària, vi i ampolles a punt per vendre. Algunes d’aquestes coses ja no es podran recuperar, com vins que reflectien una anyada en concret. Daltres es podran substituir amb una despesa econòmica important. Això a més de l’edifici ‘La Final’, del segle XIX que s’haurà de tornar aixecar. És per això que Roger Simó, director del celler explicava aquest dilluns que tota ajuda serà poca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa