VadeVi
El tast dels ‘Cosins del Priorat’ a Vins i Licors Grau se salva pels pèls del coronavirus
  • CA
Marc i Adrià Pérez van dirigir un tast dels seus vins a Vins i Licos Grau
Adrià i Marc Pérez van dirigir un tast dels seus vins a Vins i Licos Grau

!--akiadsense-->

El tast estava programat des de feia temps pel dimecres 11 de març a les instal·lacions de Vins i Licors Grau i deu ser dels últims actes que s’ha pogut fer de vi català abans de l’inici de la crisi del coronavirus.

Es va presentar el projecte Finques de Cims de Porrera amb un tast vertical d’una de les seves finques: Masos d’en Ferran del Tros de Cal Pigat de les anyades 2019, 2010, 2005, 2001, 1999. Uns vins que reflecteixen el llegat de la viticultura de la zona amb l’empenta de la família Pérez-Ovejero, pioners i protagonistes del ressorgiment del Priorat a la dècada dels 80.

L'auditori de Vins i Licors Grau estava ple de gom a goma
L’auditori de Vins i Licors Grau estava ple de gom a gom

!--akiadsense-->

Marc & Adrià Pérez van dirigir el tast. Els dos provenen d’una gran família de viticultors: l’Adrià és fill del Josep Lluís Pérez i Montserrat Ovejero de Mas Martinet, alhora germà de la Sara Pérez i el Marc és el cosí. Tots dos, sempre han estat treballant a les finques i cellers de la família (Mas Martinet i Cims de Porrera) adquirint l’experiència i personalitat que caracteritza els seus vins. Després d’un temps a l’estranger estudiant i treballant, es van retrobar per dirigir conjuntament Cims de Porrera. Iniciant el 2007, el projecte Les Cousins “Marc & Adrià” i seguidament Finques de Cims de Porrera.

L’acte va comptar amb la presència de Montserrat Ovejero i Josep Lluís Pérez, els que a través d’una intervenció molt emotiva, van transportar a la història dels seus inicis com a viticultors i com a grans impulsors del que és el Priorat avui dia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa