El vi català, des de fora

Conquerir els Estats Units amb un bon vi

Comparteix
Catalunya és el territori de l’Estat amb més cellers exportadors i amb més especialització

Gruntowski: «l’enoturisme mira cap als petits cellers»

Comparteix
El director del portal especialitzat en turisme Wine Meccas explica els reptes que ha de vèncer l'enoturisme per ser un complement excepcional a les vacances

Rincón: «El vi català s’hauria de donar a conèixer més a l’exterior»

Comparteix
El crític i jutge de vins colombià, Juan Carlos Rincón, parla dels seus orígens i experiències en concursos internacionals, i de com veu el sector a Catalunya

Andrew Tan: «Els vins catalans satisfaran els paladars xinesos»

Comparteix
El responsable de la cadena xinesa Wine Mall visita Catalunya per conèixer els vins que s'hi elaboren i incorporar algunes referències a l'oferta dels seus establiments

Chartier: «El vi català no és només vi»

Comparteix
El reconegut sommelier, investigador i escriptor canadenc assessora el nou "Tapas 24" de Montreal i participarà al Wine & Culinary International Forum el 28 de setembre a Barcelona

Gómez: «Tenim territori amb qualitat i varietat per treballar vins de proximitat»

Comparteix
El sumiller del restaurant Sant Pau ? Carme Ruscalleda de 3 estrelles Michelin explica l'aposta del seu maridatge gastronòmic amb vins catalans