La Fira Tastavins de Juneda celebrarà la seva tercera edició el dissabte 17 de juny. Una gran festa que, a la tarda, comptarà amb una nodrida mostra de vins amb vint-i-dos cellers confirmats, tapes i música. El plat fort d’un programa, però, que no s’atura pas aquí, tal com van explicar els directors de la fira, Xavier Navarro i Ramon Griñó, durant la presentació d’aquesta gran festa del vi, que va tenir lloc al Palau de Margalef en el marc d’un Tast de Vins organitzat per Raimat.

Dos mestres del maridatge i un concurs de tast a cegues per parelles

Així, i per començar, aquesta tercera edició de la Tastavins obrirà amb dues jornades tècniques, L’Art del Maridatge i el Concurs de Tast a cegues per parelles. Tal com va detallar Navarro, enguany dins del programa de la fira s’ha volgut convidar a dos sommeliers com Bruno Tannino i Javier Campo que, a La Farinera de Juneda, faran una primera jornada matinal sobre maridatge, que tindrà lloc entre dos quarts d’onze i dos quarts d’una. Tota una obertura de luxe amb un dels autors dels llibres de ‘Sapiens del Vi’ del projecte Bullipèdia de Ferran Adrià i l’autor guardonat d’El Arte del Maridaje.

A la mateixa Farinera, a més, però després de dinar, Ramón Griñó va explicar que dissabte 17, a partir de les cinc de la tarda, començarà una nova edició del tast a cegues per parelles de la fira Tastavins. Com que les places són limitades, cal que aquells que vulguin participar en aquesta activitat, que té un preu de 10€ per parella, s’hi inscriguin prèviament.

L’acte principal comptarà amb 22 cellers de 5 DOs

Finalment, Xavier Navarro va destacar la consolidació de l’acte principal, la mostra de vins de la plaça de Catalunya de Juneda, que començarà a dos quarts de set de la tarda i s’allargarà fins a la matinada. A més de la participació de vint-idos cellers provinents de cinc denominacions d’origen catalanes, l’esdeveniment també comptarà amb ambientació musical i degustació de tapes. Tota una proposta per passar una bona tarda de juny.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa