VadeVi
El sector del vi rebrota i floreix a bon ritme
  • CA

Venim de mesos que encara no tinc clar com definir amb les paraules més justes. Hem viscut una pandèmia mundial durant la qual hem patit per la salut, per la feina, pel negoci, per la família, pels amics, pels veïns. Hem posat en quarantena la compra del supermercat, on malgrat haver de fer llargues cues, no perdíem torn pel que pogués venir. Hem aplaudit, hem plorat, hem socialitzat i treballat a través d’una pantalla… I tot plegat, durant uns quants (massa) mesos en els quals sentíem a dir sovint que aquella nova manera de fer havia vingut per quedar-se.

Sortosament, no ha estat així. I en el món del vi (com en molts d’altres) ho demostra el fet que s’estan recuperant a bon ritme les convocatòries presencials a xerrades, presentacions de novetats, tastos dirigits o altres propostes que organitzen els diversos actors del sector del vi. D’acord. És cert que en alguns casos es fan en petit comitè, que es garanteixen distàncies i seguretat o que fins i tot regalen mascaretes serigrafiades amb el logotip de la marca per complir amb la normativa recomanada. Encara cal anar en molt de compte i amb molta responsabilitat, però hi ha tantes ganes de reprendre certa “normalitat”, si podem dir-ho així, que l’agenda ja comença a duplicar cites el mateix dia i a la mateixa hora.

I a tot això, la millor notícia, és que malgrat encara hi ha un llarg camí per endavant, les converses amb el sector conviden a un cert optimisme, com aquell qui veu una petita llum al final del túnel. El sector rebrota i floreix a bon ritme, com ho està fent el raïm al cep seguint el seu cicle de vida natural.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa