VadeVi
Els ‘Barcelona Rosé’ obren les inscripcions de la seva tercera edició
  • CA

Oficialment, són els Barcelona Rosé International Bubbles Awards, però també es coneixen com a ‘Barcelona Rosé’ i hi ha qui se’n refereix com als BRIBA. El concurs de caràcter internacional que premia les millors bombolles rosades del món torna aquest 2023 amb l’objectiu de continuar donant veu i prestigiar la producció que se’n fa a Catalunya i a la resta de països productors del planeta.

Les inscripcions, obertes

Així, aquesta setmana ja han quedat obertes les inscripcions al que serà la tercera edició del concurs. S’hi accepten exclusivament els vins escumosos rosats que hagin estat elaborats seguint els mètodes tradicional o champenoise, charmat o granvas, així com els ancestrals, i els elaboradors podran presentar mostres fins al dia 20 de gener de 2023.

Totes i cadascuna de les referències presentades s’avaluaran per un jurat professional, que determinarà els podis amb medalla gran or, or i plata per cada categoria. El concurs s’emmarca, un any més, dins la celebració de la Barcelona Wine Week, que torna a la capital catalana a primers de febrer de l’any que ve.

El BRIBA 2023 qualificarà un cop més les bombolles rosades provinents de totes les zones de producció del món partint del principi de l’anonimat absolut de les mostres que es tastaran i avaluaran completament a cegues.

Les bases del concurs es poden consultar en aquest enllaç.

Jurat dels ‘Barcelona Rosé International Awards 2022’ | Jordi Play

Vins amb ‘glamour’

Els escumosos rosats són símbol d’alegria, festa i gastronomia, vins que sovint descriuen pel seu glamour, que fan grans amfitrions en reunions socials o en celebracions de caràcter més íntim. Per la seva banda, Barcelona, ciutat oberta, cosmopolita, moderna, i capital gastronòmica mundial, és el millor aparador per mostrar al món els millors vins escumosos rosats. De fet, més enllà de la difusió i guardons, el concurs també obre portes als guanyadors a participar en una fira d’escumosos rosats que se celebrarà coincidint amb Sant Jordi al centre de Barcelona.

Els Barcelona Rosé International Bubbles Awards estan organitzats per Vadevi i són possibles gràcies al suport de l’INCAVI, Euroselecció Riedel, Vins i Licors Grau, Suberis Legatus i Gràfiques Varias.

Tota la informació del concurs, en aquest enllaç.

Els guanyadors de l’edició 2022 dels ‘Barcelona Rosé’ | Foto: Jordi Play
Més notícies
05.04.2022, Barcelona
Lliurament dels Premis Barcelona Rosé International Bubbles Awards 2022, a la Barcelona Wine Week al recinte de Fira de Barcelona.

foto: Jordi Play
Elisenda de Loxarel 2017, millor escumós rosat dels ‘Barcelona Rosé’
Comparteix
Aquest dimarts 5 d'abril s'han desvetllat els guanyadors de la segona edició del concurs de les bombolles rosades en el marc de la Barcelona Wine Week
Jurat dels 'Barcelona Rosé International Awards 2022' | Jordi Play
[fotogaleria] El tast dels ‘Barcelona Rosé’ 2022, en imatges
Comparteix
S'han tastat a cegues i avaluat tots els escumosos rosats que competeixen a la segona edició del concurs
Pere Ventura Tresor Rosé ha estat un dels guardonats amb Gran Or a la segona edició dels Barcelona Rosé International Bubbles Awards | Pere Ventura
Pere Ventura: els Barcelona Rosé són un concurs “jove però amb embranzida”
Comparteix
Els guanyadors d'un dels Grans Ors dels premis detaquen el reconeixement a la feina de tots els treballadors del celler

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa