VadeVi
Compra els millors vins joves catalans a ‘Wine Palace’

Wine Palace i els Premis Vinari rubricaven fa tan sols unes setmanes un acord de col·laboració que, entre altres coses, es materialitzarà en accions de promoció, divulgació i reconeixement de la qualitat dels vins que s’elaboren i embotellen de punta a punta de Catalunya.

Una d’aquestes accions ja s’ha concretat en el moment en què s’han donat a conèixer els primers podis de l’edició. La distribuïdora s’ha compromès a unificar en una mateixa pàgina les referències disponibles que han rebut alguna medalla al certamen, de manera que facilita l’accés i la compra dels productes guanyadors de manera àgil i a un sol clic.

Cliqueu sobre aquest enllaç, que us portarà directe a la pàgina web on es llista una selecció de vins premiats disponibles a través de les seves plataformes digitals.

21.06.2023, Celler Cooperatiu de Rubí Anunci dels guanyadors als Premis Vinari dels Vins Joves 2023. foto: Jordi Play

Els Premis Vinari 2023

Els Premis Vinari, el concurs que premia els millors vins de Catalunya, ha donat a conèixer aquesta mateixa setmana quines han estat les marques, cellers i denominacions d’origen que han despuntat en les categories joves. Pendents de la segona part del certamen, que es reprendrà a partir dels mesos de setembre i octubre, de moment podeu recuperar aquí el llistat dels vins guanyadors d’aquesta onzena edició.

Més notícies
Foto: Wine Palace

Wine Palace s’incorpora als Premis Vinari com a nou patrocinador

La marca compta amb vint-i-vuit establiments arreu de Catalunya especialitzats en venda de vins, destil·lats i productes delicatessen
Wine Palace obre botiga a Premià de Mar | cedida

Wine Palace obre botiga al Maresme

El 27è establiment de la marca s'inaugura coincidint amb la revetlla de Sant Joan
Tast final dels vins joves dels Premis Vinari 2023, a Rubí | Foto: Jordi Play

FOTOGALERIA | Tast final dels vins joves dels Premis Vinari 2023

Dilluns 12 de juny, a l'antic celler cooperatiu de Rubí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa