VadeVi
Les dues millors visites d’enoturisme de Catalunya
  • CA

Les propostes de turisme del vi que existeixen arreu del territori català són cada cop més extenses i esdevenen una atracció important per persones interessades en viure experiències singulars i diferents.

Precisament, per donar més valor a aquesta oferta, els Premis Vinari d’Enoturisme han distingit diverses activitats, experiències i empreses que treballen en aquest àmbit. Una d’elles, la Millor Visita Enoturística i Experiència de Tast de Vins categoria d’aquest certamen on el jurat va determinar que, a més del projecte guanyador, també calia reconèixer el valor d’un altre dels participants al concurs amb una menció especial.

Mural a la sala de botes de Mas Blanch i Jové | Mas Blanch i Jové

Productes de la terra i art

En primer lloc, el premi a la Millor Visita Enoturística i Experiència de Tast de Vins va ser per a l'”Esmorzar al Celler” del celler Mas Blanch i Jové, a La Pobla de Cèrvoles (Les Garrigues).

Una visita enoturística que inclou un esmorzar d’embotits, formatges, pa, oli, tomàquets i ametlles d’elaboració i collita pròpia, un passeig per un celler de gran valor artístic i on es podrà conèixer l’elaboració del vi, i un tast de vins i olis, a més d’un passeig per la cèlebre Vinya dels Artistes, amb escultures i estructures integrades en l’entorn del celler de Ponent.

El pati exterior del Museu del Vermut

Una visita per delectar els sentits

Pel que fa a la menció especial, Padró i Família ofereix una visita guiada per la Casa Vermouth de Bràfim, on es pot gaudir d’una experiència sensorial única, coneixent a fons l’elaboració del vermut, tocant, olorant i tastant tots els ingredients que en formen part i, és clar, acabant amb un tast del producte acabat.

Guanyadors Enoturisme 2022
Guanyadors Premis Vinari d’Enoturisme 2022 | Mireia Comas

Els Premis Vinari d’Enoturisme, organitzats per Vadevi, han nascut aquest 2022 amb l’objectiu de premiar l’excel·lència enoturística de Catalunya i reconèixer aquells projectes que destaquen en les diferents categories. En aquesta primera edició hi competiren fins a una seixantena d’experiències, activitats o entitats, entre les quals, s’ha premiat el millor allotjament enoturístic, la millor experiència enogastronòmica, o la millor activitat enoturística de caire solidari, entre d’altres. Podeu consultar el llistat complet seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa