VadeVi
Nova jornada de tast popular de vermuts, ara a Cambrils
  • CA

Aquest cap de setmana Cambrils acollirà una nova jornada de tast popular dels vermuts dels Premis Vinari 2022. Comptarà amb el suport de l’Ajuntament del municipi i s’emmarcarà dins de les ‘Jornades Gastronòmiques del Romesco’, que tindran lloc aquest diumenge 22 de maig.

Serà a partir de les 12h del migdia i fins a les 14h, i les persones que s’apropin fins a la Pèrgola de la Llotja cambrilenca podrà tastar totes les referències que enguany competeixen al concurs. Separades per categories -blancs, negres o vermells, reserva i innovadors-, tindran l’oportunitat de tastar totalment a cegues, sense conèixe’n ni la marca ni la procedència, tots els vermuts participants, i triar quins són els seus preferits. A més a més, hi haurà també l’oportunitat de votar quines les que considerin millors etiquetes, mereixedores també d’un dels premis del certamen.

Els resultats que s’obtinguin a Cambrils se sumaran als obtinguts a Palamós, en dues properes trobades a Terrassa i també a l’avaluació feta per professionals aquest dilluns dia 16 de maig a la ciutat de Reus.

Cambrils, al Baix Camp
Cambrils acull un nou tast popular de vermuts dels Premis Vinari | Picasa

Jornades Gastronòmiques del Romesco

A partir de les 9:30h s’obren portes i es reben els participants del concurs de mestres romescaires, que competiran a partir de les 10h i fins les 13h, hora en què presentaran les cassoles al jurat per la seva valoració. Els diplomes als guanyadors es lliuraran a partir de quarts de dues del migdia.

En paral·lel, la jornada també farà el delit de les persones amants dels musclos, perquè entre les 12h i les 14h es podrà gaudir d’un tast de musclos enromescats cuinats i oferts per la Confraria de Pescadors de Cambrils. El punt de trobada, l’entrada del peix de la Pèrgola de la Llotja; i tot plegat, amb tiquets que es podran comprar per un preu de 2,5 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa