Tastos comentats

Notícia: 3055 Rosé i Nativa Xarel·lo: l'audàcia i les arrels de Jean Leon
Comparteix
Jean Leon ens convida a brindar pel vi com a llenguatge universal capaç de connectar històries, paisatges i emocions
Notícia: Tast comentat | Codorníu Ars Collecta Grand Rosé Reserva 2020
Comparteix
Un reserva complex, expressiu i longeu que, segons l'enòleg Bruno Colomer, reflecteix a la perfecció la filosofia de la marca amb la seva "longevitat i esperit jove"
Notícia: TAST COMENTAT | Le Havre i La Scala, de Jean Leon
Comparteix
Dos dels vins icònics d'aquest celler penedesenc que tot just enguany celebra el seixantè aniversari
Notícia: TAST COMENTAT | Clos Ancestral Blanc 2022, de Família Torres
Comparteix
Fruit del cupatge majoritari de forcada amb xarel·lo, esdevé un vi simbòlic per estar fet amb la primera varietat ancestral blanca recuperada i vinificada
Notícia: TAST COMENTAT | Lavit Brut Nature de Segura Viudas
Comparteix
Un cava que ret homenatge a la tradició i que s'elabora a partir del cupatge de macabeu i parellada del Penedès
Notícia: TAST COMENTAT | Cordón Negro de Freixenet
Comparteix
Conversa amb Jep Bargalló, PR i Brand Ambassador de la marca, sobre un dels seus vins més emblemàtics
Notícia: TAST COMENTAT | Clos Ancestral 2021 de Família Torres
Comparteix
Conversa amb l'enòleg Albert Llopart sobre aquest vi que neix a partir d'un cupatge que incorpora la moneu, una de les varietats ancestrals recuperades
Notícia: [vídeo] Tast comentat del Cuvée Rosé de Mar 2017 de Vardon Kennett
Comparteix
"Hem buscat un escumós elegant, fresc i amb molt potencial d'envelliment", diu l'enòloga del projecte Anna Velàzquez
Notícia: [vídeo] Tast comentat del Puresa Garnatxa negra 2016
Comparteix
Un dels darrers monovarietals que s'han incorporat a la gamma dels Puresa del Celler Cooperatiu Gandesa
Notícia: [vídeo] Tast comentat del ‘Turons de la Pleta’ de Raimat
Comparteix
Conversa amb Carles Escolar, responsable d'enologia del celler, sobre un dels vins més recents del projecte de terres lleidatanes