El celler Segura Viudas, ubicat al cor del Penedès, llança els nous caves Brut Reserva 2022 i Rosé Vintage 2022 en el marc de la seva campanya de Nadal, protagonitzada per la xef i ambaixadora de la marca Vicky Sevilla. En l’esdeveniment d’inauguració d’aquesta temporada nadalenca, la marca ha volgut ressaltar el compromís que tenen amb el seu llegat, les seves arrels i la seva història amb un visionat a l’abast de tothom, que posa en relleu la importància de respectar les arrels i l’autenticitat, en sintonia amb els valors de la marca. En les imatges es pot veure com la xef Sevilla, propietària del prestigiós restaurant Arrels, ofereix un sopar d’alta gastronomia com a tribut i homenatge a la tasca de l’equip del celler, des de la vinya fins a les caves, reconeixent així la seva dedicació a la qualitat i la tradició de Segura Viudas.
L’acte inaugural de la campanya de Nadal s’ha celebrat amb la participació de premsa especialitzada i influencers gastronòmics. De fet, s’ha ofert una experiència de maridatge sensorial que fusiona els aromes dels nous caves i vins de Segura Viudas amb la gastronomia, de la mà de Vicky Sevilla i François Chartier, una referència mundial en la ciència dels aromes. Chartier -que ha estat el convidat d’honor a l’esdeveniment- és cèlebre pel seu treball en Harmonies Moleculars i consultor de prestigiosos xefs i marques, aporta una perspectiva única que enriqueix aquesta celebració de la gastronomia i els sentits. Amb més de tres dècades de trajectòria i guardonat amb múltiples premis, Chartier ha revolucionat el maridatge entre sabors i aromes, posicionant-se com una icona en la gastronomia mundial.
Pel que fa a les novetats, els dos nous caves llançats per Segura Viudas “simbolitzen la seva aposta per l’excel·lència i la innovació enològica”, segons explica l’organització. El Brut Reserva 2022, un cava de Guarda Superior, fa referència a la tradició i l’equilibri, madurant en condicions de silenci i penombra durant un mínim de 18 mesos per aportar riquesa aromàtica i complexitat. “Aquest cava, elaborat amb raïms locals juntament amb un toc de Chardonnay i Pinot Noir, destaca per la seva elegància”, asseguren. El segon protagonista és Rosé Vintage 2022, creat a partir de Pinot Noir i Garnatxa Negra, és un rosat fresc, versàtil i complex. Inspirats en la icònica ampolla de Reserva Heredad, els nous caves incorporen un collaret de paper ecològic fet amb restes de raïm, reafirmant el compromís de Segura Viudas amb la sostenibilitat.

Gastronomia i cultura enològica, les apostes del celler
Segura Viudas reforça el seu compromís amb l’excel·lència enològica, el respecte per les arrels i la cultura gastronòmica en aquesta campanya nadalenca. El celler, amb el seu enfocament en la sostenibilitat i l’autenticitat, continua oferint vins i caves de la més alta qualitat, dissenyats per complementar i elevar experiències culinàries excepcionals. Tot i això, Segura Viudas també aposta per la riquesa cultural de la gastronomia, “subratllant la importància de preservar les tradicions i de treballar en harmonia amb la natura per oferir productes que respectin el llegat dels seus orígens”, confessen des del celler.

Precisament aquesta vessant gastronòmica és una de les raons per les quals la prestigiosa xef és ambaixadora de la marca. Sevilla s’ha consolidat com una figura innovadora en la gastronomia espanyola. Amb només 25 anys, va obrir el seu restaurant Arrels a Sagunt, fet que la va convertir en la xef més jove a rebre una estrella Michelin a l’estat espanyol. A més, compta amb un Sol Repsol i altres reconeixements, com el de New Talent of the Year 2023 de La Liste Mediterranean. El seu restaurant ha estat recentment destacat entre els 30 millors nous restaurants d’Europa segons la guia Opinionated About Dining (OAD). Per a Segura Viudas Sevilla representa a la perfecció els valors de la marca, com la sostenibilitat, l’autenticitat amb una cuina amb productes de proximitat i una visió que connecta l’alta gastronomia amb les arrels culturals.
