VadeVi
“Corpinnat ha de formar part de la DO d’escumosos del Penedès”, diu Huguet
  • CA

La ‘Barcelona Wine Week‘ continua amb el seu programa d’activitats donant veu a diverses presentacions, debats i tastos de vins d’arreu del territori estatal. Com la que ha protagonitzat el master of wine català, Álvaro Ribalta, guiant un tast pels vins escumosos de la DO Penedès, els Clàssic Penedès, sota el títol “Vins espumosos amb origen“.

Els Clàssic Penedès han estat actualitat en els últims dies després que anunciessin el seu interès per esdevenir una nova denominació d’origen de Catalunya. Avui, coincidint amb aquesta taula, el president de la DO Penedès Josep Huguet, elaborador de vins escumosos sota la marca Corpinnat, ha comentat precisament que “Corpinnat ha de formar part de la nova denominació d’origen d’escumosos del Penedès“. Insistint d’alguna manera en el fet que aquest també és el camí que ha de seguir el col·lectiu dels onze elaboradors que actualment embotellen i treuen producte al mercat sota aquest segell.

De fet, en resposta a l’anunci de Clàssic Penedès d’esdevenir una nova DO, Corpinnat ja havia apuntat que una DO d’escumosos del Penedès sumaria en favor del producte i del territori, el que sí confirmen fonts de l’entitat, és que sigui quin sigui el camí, “ha de ser una DO que neixi fruit del consens“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa