‘Temps de Vi’ va tancar el cap de setmana de la fira amb gairebé 48.000 degustacions servides, unes xifres lleugerament superiors a les de l’any 2019, abans de la pandèmia. Així, aquest rècord d’assistència ha estat a l’alçada d’una edició molt especial, que ha vist com la fira tornava al seu espai natural, la Rambla Principal de Vilanova, després de dos anys d’aturada gairebé completa per la crisi de la Covid-19.
Una acollida “excel·lent”
L’acollida de les activitats paral·leles a la fira també ha estat “excel·lent”, segons explica l’organització, amb xifres d’ocupació del 90% a gairebé totes les activitats i, en el cas dels tasts en vaixell, amb un complet en totes les sortides, un any més. El cap de setmana, doncs, com els dies anteriors a l’inici de la fira, van ser molt intensos, però això no vol dir que ‘Temps de Vi’ s’hagi acabat sinó, ben al contrari, que aquest cap de setmana continua, en aquest cas amb dos tasts-maridatge pels més amants del menjar.

Dos tastos maridats més aquest cap de setmana
Aquest divendres 17, a l’Hotel Ceferino, a partir de dos quarts de nou del vespre es podrà gaudir dels escumosos de Torelló acompanyats de plants cuinats pel restaurant de l’establiment. I l’endemà, el dissabte 18, es podrà fer un viatge gastronòmic a través de set gastrotapes de fusió asiàtica-mediterrània elaborats per la cuina del restaurant Manyam, que els assistents a l’acte podran maridar amb els vins més gastronòmics del celler Mas dels Clavers – Finca Can Gallego, a partir de dos quarts de set de la tarda al mateix restaurant Manyam.