VadeVi
Vila Viniteca anuncia les dates del pròxim concurs, que es farà a Barcelona

El tast de vins per parelles de Vila Viniteca ha fet públiques les dades del pròxim concurs, el setzè, que tindrà lloc en aquest cas a Barcelona. Seguint la tradició de celebrar-se simultàniament entre Madrid i la capital catalana, enguany citarà el centenar de participants a la Casa Llotja de Mar el pròxim diumenge 3 de març de 2024.

Però si bé és important conèixer el dia de la convocatòria, també cal tenir molt present una segona data en el calendari de l’any vinent, i és el dia en què s’obren les inscripcions. Tothom a punt el dia 10 de gener a partir de les 10:00 h del matí, perquè es podrà optar a les places que acostumen a exhaurir-se en pocs minuts. Tot plegat, recordant que les tres primeres parelles classificades s’enduen premis que van des dels 3.000 euros (3a posició) fins als 30.000 euros de la primera parella classificada, passant pels 7.000 de la segona.

Les bases -que es poden consultar aquí-, defineixen els requisits per participar, apuntant que està obert a tothom major d’edat, sempre que no hagi competit en cap de les darreres vuit edicions. Recorden també que les inscripcions tenen un cost de 200 euros per parella, que es poden formalitzar exclusivament a través de la seva web i que les places es reserven per ordre d’arribada fins a completar l’aforament.

El concurs es desenvolupa en dues fases: classificatòria i gran final. En cadascuna d’elles, es tastaran set vins de diferents tipologies (blancs, negres, rosats, xeresos, portos, vins generosos, fortificats…), i se n’haurà d’endevinar, a cegues, el país d’origen (1 punt), zona d’origen (1 punt), DO (2 punts), varietats (3 punts), anyada (3 punts), elaborador (3 punts) i marca (2 punts). A la fase final hi passen les deu parelles amb millor puntuació en la classificatòria. Cap dels premis es declara desert.

Dades clau:

  • Dia: 3 de març de 2024
  • On: Casa Llotja de Mar, Passeig d’Isabel II, 1. Barcelona
  • Les inscripcions s’obren el 10 de gener a les 10:00 h.
  • Premis: 1a parella classificada, 30.000 euros; 2a parella classificada, 7.000 euros; 3a parella classificada, 3.000 euros.
Més notícies
El tast per parelles d'enguany durant la fase final del concurs | Foto: Vila Viniteca

Nacho Martínez i Eloi Cedo guanyen el tast per parelles de Vila Viniteca

Aquest 2023 el concurs s'ha celebrat al Casino de Madrid
Parelles guanyadores del 14è Premi Tast de Vila Viniteca | cedida

Boris Olivas i Alberto García s’emporten els 30.000 euros de Vila Viniteca

Roberto Santana i Alfonso Torrente; i Didier Sánchez i Attila Aranyós completen el podi de la 14a edició del certamen

El 14è Tast per Parelles de Vila Viniteca escalfa motors

El certamen tindrà lloc el proper 13 de març a la Casa Llotja de Mar de Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa