VadeVi
Confirmat el jurat que posarà nota als ‘Rosés’
  • CA

Poc a poc va prenent forma la segona edició del concurs que premiarà un cop més els millors vins escumosos rosats del món. Mentre continua oberta la fase d’inscripció de mostres, oberta a elaboracions de mètode tradicional, granvas o ancestral, el certamen avança amb els detalls que faran brillar i destacar les bombolles rosades, com els productes excel·lents que són.

El tast dels primers Barcelona Rosé, el glamur de les bombolles roses

En aquest sentit, i un cop s’han confirmat les dates de tast i de lliurament de premis, que recordem s’avaluaran el dia 24 de febrer i es desvetllaran els guanyadors el dia 5 d’abril en el marc de la Barcelona Wine Week, ara toca anunciar qui formarà part del panell de tast de les mostres participants. A dia d’avui, ja s’ha confirmat el nom de persones del vi amb experiència de tast contrastada i coneixement dels vins escumosos que s’elaboren arreu del planeta. En aquest sentit, el jurat estarà conformat per:

  • Xavi Ayala. Sommelier Lo Bistró de Mollerussa.
  • Anna Casabona. Sommelier. Finalista en el darrer concurs de Millor Sommelier de Catalunya i classificada entre les deu millors de l’Estat.
  • Enric Català. Sommelier, propietari de Taca de Vi.
  • Sílvia Culell. Sommelier. Propietària de La Barana Bar-Restaurant de Berga.
  • Meritxell Falgueras. Comunicadora i sommelier, també presentarà l’acte de lliurament dels Premis.
  • Jordi Martínez. Sommelier. Propietari de La Selecta a terres de Lleida i finalista a Millor sommelier de Cava.
  • David Martínez. Sommelier i professor. Guanyador del tast per parelles de Vila Viniteca.
  • Assumpta Mateos. Directora de la formació en sommelier de la Universitat Rovira i Virgili.
  • Montserrat Natal. Enòloga. Former professora i coordinadora de la Facultat d’Enologia de la URV.
  • Carles Puñet. Sommelier i comercial a Cuvée 3000.
  • Xavier Roig. Finalista a millor sommelier de Cava. Propietari de Cal Feru
  • Jordi Xavier Romero. Director del Curs de Sommeliers dels Sant Ignasi.
  • Rafel Sabadí. Sommelier i propietari de l’UAIN. Guanyador del Ruinart Challenge al 2016 i del tast per parelles de Vila Viniteca.
  • Bruno Tannino. Sommelier i membre de l’equip de la Bullipèdia.
  • Anna Vicens. Presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers i Head Sommelier a Wine Palace.
[FOTOS] El tast dels Barcelona Rosé, el glamur de les bombolles roses
[FOTOS] El tast dels Barcelona Rosé, el glamur de les bombolles roses

El jurat es reunirà el dia 24 de febrer a l’espai d’Euroselecció WITO a Barcelona, i avaluarà completament a cegues els productes que participen i competeixen en aquesta segona edició del concurs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa