VadeVi
L’INCAVI premiarà el millor escumós rosat català dels ‘Barcelona Rosé’
  • CA

L’INCAVI dona suport al Barcelona Rosé International Bubbles Award 2022 reconeixent el millor escumós rosat elaborat a Catalunya, un premi que servirà per donar rellevància a les bombolles rosades del país, alhora que atorgar una visibilitat internacional al producte i elaborador guanyador.

El concurs, que té com objectiu promocionar i potenciar els vins escumosos rosats com a escumosos de qualitat i fomentar-ne el coneixement, la difusió i el seu consum responsable, ha celebrat la jornada de tast aquest mes de febrer i donarà a conèixer els guanyadors el proper 5 d’abril a Barcelona en el marc de la Barcelona Wine Week.

El certamen ha acceptat la participació de vins procedents de qualsevol zona de producció del món sempre que estiguin elaborats seguint els mètodes Tradicional o Champenoise, Charmat o Granvas i Ancestral; tots els productes han estat tastats a cegues i avaluats per un jurat que es va reunir el passat 24 de febrer a l’espai WITO d’Euroselecció. El panel estava format per sommeliers i enòlegs amb experiència de tast contrastada i coneixement dels vins escumosos que s’elaboren arreu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa