VadeVi
Últims dies per participar als ‘Barcelona Rosé’
  • CA

El concurs que triarà les millors bombolles rosades del món, el Barcelona Rosé, arriba al final de la primera fase que és la corresponent al període d’inscripcions. Falten pocs dies per tancar el termini en què els cellers poden inscriure els seus productes a competició per tal d’esdevenir el millor escumós rosat del món.

Aquests són els enllaços que permeten conèixer, d’una banda, les bases de participació i, de l’altra, accedir a la pàgina de les inscripcions, on els participants hauran de seguir unes recomanacions molt senzilles per poder presentar-hi el producte. També es pot consultar en aquest enllaç el jurat que avaluarà, a cegues, totes les mostres inscrites.

[FOTOS] El tast dels Barcelona Rosé, el glamur de les bombolles roses
[FOTOS] El tast dels primers ‘Barcelona Rosé’ | Jordi Play

A nivell de calendari, el concurs celebrarà la jornada de tast el proper dijous 24 de febrer a la sala d’Euroselecció WITO a Barcelona. Les bombolles guanyadores es donaran a conèixer el dia 5 d’abril en el marc de la fira Barcelona Wine Week.

Els Barcelona Rosé és un concurs que pretén prestigiar les diferents elaboracions d’escumosos rosats d’arreu del món, incloent el mètode tradicional i l’ancestral. Accepta Caves, Clàssics Penedès, Corpinnats, Proseccos, Xampanys o Sekts alemanys, sempre i quan, el producte siguin bombolles rosades. A més a més, el fet d’estar vinculat amb la ‘Barcelona Wine Week’, on la comunicadora Meritxell Falgueras hi conduirà l’acte de lliurament dels Premis, aporta un valor afegit pel fet de convertir d’alguna manera la capital catalana amb la capital dels vins escumosos rosats.

Per a poder concursar, els vins escumosos rosats presentats han d’estar embotellats i disponibles en el mercat o amb el compromís formal que hi siguin a partir que es facin públics els resultats del concurs. Les etiquetes de comercialització han de complir amb les disposicions legals i reglamentació que a tal efecte hi hagi en els seus països d’origen. A més a més, seran necessàries tres (3) ampolles per mostra, independentment de la seva capacitat. Les ampolles han de portar l’etiqueta de comercialització i complir amb els requisits legals exigits en el seu país d’origen sobre el tipus d’informació que contingui. El cost de participació és de 30€ més iva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa