
!--akiadsense-->
El passat 14 de desembre la DO Cava va participar en el curs ‘Més que foie i Cava’ que organitza el Club de Luxury del Basque Culinary Center amb l’objectiu d’impulsar la cultura gastronòmica i promoure el consum del cava i del foie.
El curs va comptar amb la participació del sommelier Juan Muñoz que es va endinsar en les entranyes del cava per donar a conèixer els diferents tipus d’aquest vi escumós i els seus maridatges. A més, Luis Brea, director de R+D de Martiko, empresa familiar dedicada a l’elaboració de productes derivats de l’ànec, va ser l’encarregat d’explicar les diferències entre el foie gras, micuit, mousse i paté.
A més, durant aquesta iniciativa es van realçar les qualitats de maridatge del cava i la seva versatilitat, que el converteix en el complement adient per diversos plats. Aquesta activitat entra dins del conveni de col·laboració signat entre el Consell Regulador del Cava i el Basque Culinary Center amb el qual es pretén donar més protagonisme a la formació com un dels eixos estratègics de desenvolupament per al sector amb iniciatives que milloren la pedagogia i el coneixement del Cava.