VadeVi
La DO Cava proposa un sopar amb els germans Torres sense moure’s de casa
  • CA
Els germans Torres i François Chartier han preparat un sopar molt especial amb la DO Cava

!–akiadsense–>

La DO Cava proposa un sopar, sense moure’s de casa amb els germans Torres i amb François Chartier. Es tracta d’un esdeveniment exclusiu solidari per contribuir a la recerca d’una vacuna pel coronavirus.

Es tracta d’un live dinner digital a través de Zoom, en què els Germans Torres conceptualitzen i proposen un menú selecte compost per 4 plats: aperitiu, entrant, plat principal i postres. Una iniciativa culinària que ha estat harmonitzada amb diferents tipus de caves de la mà del sommelier canadenc i autor del llibre ‘La Cocina Aromática’ François Chartier, que ha realitzat un pioner estudi per encàrrec de la DO Cava, per tal de demostrar la idoneïtat d’harmonitzar amb excel·lència les diverses tipologies de cava amb les cuines de tot el món.

Així, abans del 30 de maig, dia del sopar virtual, els que s’apuntin a aquesta activitat solidària que preveu una donació mínima de 20 euros rebran al detall el menú dels germans Torres i els ingredients amb el que cal preparar-lo i també el llistat de caves pensats pel maridatge. El dia en qüestió de les 20h a les 22h els tres experts gastrònoms guiaran a tots els participants perquè puguin preparar el menú i el puguin gaudir sense moure’s de casa d’un àpat especial.

Les persones interessades poden registrar-se i fer el donatiu entrant a https://www.cenaporunabrazodocava.es/cat . Posteriorment, rebran un correu electrònic amb l’enllaç d’accés i un llistat d’ingredients, materials i procediments, així com el llistat de caves seleccionats per Chartier per a l’ocasió per tal que tots els que confirmin la seva presència puguin tenir tot preparat per avançat. La recaptació obtinguda amb aquest sopar serà donada íntegrament a favor de l’Hospital Clínic de Barcelona, un dels centres de referència en la lluita contra la pandèmia que, amb l’objectiu de recaptar fons contra la COVID -19, han impulsat l’actual campanya @PerUnaAbraçada, a la qual la DO Cava s’hi ha sumat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa