VadeVi
El 5è “Espectacle: Vins Negres Penedès” torna el pròxim 12 de novembre
  • CA

El Claustre dels Trinitaris de Vilafranca del Penedès acollirà el dissabte 12 de novembre una nova edició de “L’Espectacle: Vins Negres Penedès”, que arriba a la cinquena edició. Aquest esdeveniment vinícola, gastronòmic i cultural acollirà onze cellers de la DO, que presentaran 20 referències maridades amb propostes gastronòmiques del restaurant El Gat Blau, organitzador de l’acte, i també música i dansa.

Entre les 19 h i les 22:30 h, els assistents podran tastar els vins presents i amb l’accés també s’hi inclouen tres degustacions. A més, també podran adquirir tiquets per fer-ne més. Les entrades per a “L’Espectacle” es poden comprar anticipadament per 20 euros a El Gat Blau o el mateix dia a l’entrada, si encara en queden.

“L’Espectacle: Vins Negre Penedès” arriba a la cinquena edició aquest 2022 | El Gat Blau / DO Penedès

L’èxit d’una mostra de la realitat vitivinícola del Penedès

Aquest esdeveniment és “un èxit any rere any”, explica Olga Guasch, propietària del restaurant, cosa que atribueix en part al “gran nivell dels vins que s’hi poden tastar”. Actualment, una de les liníes de treball de la DO Penedès és donar a conèixer el seu gran ventall de vi negres i la seva gran qualitat. En aquest sentit, ‘L’Espectacle’ és una bona manera de mostrar aquesta realitat vitivinícola, amb els mateixos elaboradors servint els vins als assistents i donant-los a conèixer de primera mà, com explica el director de la DO, Francesc Olivella.

Una gran representació de cellers

En aquesta cinquena edició, ‘L’Espectacle’ comptarà amb 11 cellers representatius del Penedès com són Albet i Noya, Can Feixes, Can Ràfols dels Caus, Celler Parató, Família Torres, Jean Leon, Mas Rodó, Mastinell, MontRubí, Oriol Rossell i U Més U. Els vins aniran acompanyats amb propostes gastronòmiques creades per El Gat Blau, combinant cuina penedesenca i productes de proximitat amb altres novetats culinàries.

Dansa i música a L’Espectacle

Durant la vetllada, també es podrà gaudir d’un espectacle de dansa de les ballarines de +Gimdans, Sandra Ferré i Alba Tort, amb una coreografia creada expressament per a l’ocasió.

Durant la vetllada els assistents podran gaudir d’un espectacle de dansa a càrrec de les ballarines de +Gimdans, Sandra Ferré i Alba Tort, que han creat una coreografia especialment per a aquesta ocasió. Un espectacle que vol fer reflexionar sobre el paper de la humanitat al planeta i com l’està malmetent. A més, l’esdeveniment també tindrà l’ambientació musical de DJ Marian.

Més notícies
Els vins de la DO Penedès surten de ‘Ruta Gastronòmica’ per Sitges
Comparteix
Vint-i-tres cellers del territori i vuit restaurants de Sitges participen en la II edició d'aquesta cita enogastronòmica
Mas Blanch i Jové també inaugura l'exposició “Entre natura, fils i vinyes”, de Palmira Rius Tormo
El Garrigues Guitar Festival torna la música a Mas Blanch i Jové
Comparteix
El Duo Jovivic-Scevola actuarà en un concert d'estiu a l'aire lliure amb tast de vins aquest dissabte 27 de d’agost a les 19.00h
Pilar Just, presidenta de la DO Montsant (al centre) amb Alba Balcells (INCAVI) i Pere Campos (Enòlegs)
Vins, música i pintura en viu, a la festa de la DO Montsant a Barcelona
Comparteix
L'entitat prioratina continua celebrant els 20 anys de la seva constitució
Les Jornades Gastronòmiques afegiran un altre atractiu al Raimat Arts Festival | David del Val
Xefs de Lleida protagonitzaran les ‘Jornades Gastronòmiques’ de Raimat
Comparteix
S'emmarcaran en el Raimat Arts Festival i tindran lloc entre els propers 7 i 16 d'octubre

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa