VadeVi
Viladellops es vesteix de gala per a la Festa de la Floració
  • CA

Aquest passat dissabte La Carretera del Vi va celebrar la tercera edició de la Festa de la Floració. Després de dos anys aturada per la pandèmia, i amb les entrades esgotades de feia dies, Finca Viladellops va ser el celler amfitrió d’un esdeveniment que va reunir més de 400 persones vingudes de tota Catalunya. Totes elles van poder gaudir dels vins i caves dels 13 cellers de la ruta, a més d’una proposta gastronòmica de proximitat de la ma de Cal Blay, activitats d’enoturisme, música en directe i un gran final de festa amb disc-jòquei que va fer ballar una plaça de Viladellops decorada per a l’ocasió.

La gran festa de l’enoturisme del Penedès, a Viladellops

La petita vila de Viladellops i el celler que duu el seu nom, van ser els escollits per celebrar la Festa de la Floració de La Carretera del Vi, després de les edicions passades que es van celebrar a Torre del Veguer (2018) i Família Torres (2019). L’associació La Carretera del Vi va escollir el celler Finca Viladellops, a Olèrdola, per celebrar l’edició 2022, en ple Massís del Garraf, un celler està especialitzat en l’elaboració de vins tranquils de la DO Penedès, especialment de les varietats xarel·lo i garnatxa.

Des de l’inici de l’esdeveniment, a les 18.30h, i fins les 21.30h, el mirador del celler va acollir el showroom de vins i caves dels 13 cellers de Penedès i el Castell d’Olèrdola. Durant la tarda també es van dur a terme activitats enoturístiques com rutes en 4×4 pels entorns de la finca, visites al celler i al Centre d’Interpretació de la Família Desvalls, un beauty corner o un photocall. La zona chill out, d’altra banda, estava acompanyada per la música en directe del Duet Q.

Gastronomia del Penedès i gran fi de festa

Les activitats de tarda van cloure amb l’inici del sopar-còctel. La proposta gastronòmica de Cal Blay incloïa tastos i platets amb productes propis del Penedès acompanyats amb d’una barra amb vins i escumosos dels cellers de La Carretera de Vi. Les darreres hores de la festa van comptar amb la sessió de la DJ Naara, que va fer ballar tots els assistents.

La Festa de la Floració 2023 se celebrarà a Torreblanca

L’Associació de La Carretera de Vi es mostra molt satisfeta de l’acollida de la 3a edició de la Festa de la Floració, especialment després de 2 anys d’aturada. Tots els cellers destaquen la importància d’una festa anual enoturística al Penedès i valoren la presència de visitants de molts racons de Catalunya. L’Associació planifica la quarta edició de la Festa de la Floració, que tindrà lloc el dissabte 3 de juny de 2023 al celler Torreblanca, també a Olèrdola.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa