De moment hi ha una setantena de cellers confirmats, i encara queden alguns dies per acabar de tancar definitivament el programa de participants a la Fira de Vins Rebels d’hivern que aquest cop s’instal·larà al Pavelló Firal de Vilafranca del Penedès els propers dies 11 a 13 de desembre.

“Pel mercat d’hivern esperem entre 1.200 i 2.800 visitants durant els 3 dies”, comenta a Vadevi Ton Rimbau, organitzador i ideòleg de l’esdeveniment. Serà la segona oportunitat per conèixer vins naturals “boníssims i punters” que s’elaboren amb mínima intervenció, donant seguiment a l’estrena del projecte que es va fer aquest passat estiu i pocs mesos abans d’iniciar l’aventura que els ha de portar a recórrer Europa en tren.

“Aquesta segona edició de la Fira millorarà en quant a l’oferta i participació, perquè podrem ocupar un espai molt més ampli i per tant, hi ha pogut sumar-s’hi més cellers”, comparteix Rimbau. A més a més, hi haurà més espai per la venda de producte i també oferta gastronòmica que complementaran la dels vins.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa