VadeVi
Iris 2.3, l’exclusiu còctel que combina vermut, ginebra i coca-cola

Els Premis Vinari dels vermuts catalans van anunciar ara tot just una setmana quins han estat els productes guanyadors de la novena edició del concurs. Sumat al llistat de productes que s’han endut una medalla -els podeu recuperar aquí-, en aquesta novena edició del certamen s’ha recuperat el premi a millor vermut per cocteleria gràcies a la inestimable col·laboració del Club del Bàrman de Catalunya.

GinIris, un vermut amb gin

Enguany, el premi a millor vermut per cocteleria va recaure en el GinIris elaborat pel celler tarragoní De Muller. I més enllà del guardó que ho acredita, el producte ha inspirat un còctel, l’Iris 2.3, que s’ha pogut tastar per primer cop i en exclusiva en el marc de l’acte de lliurament dels guardons celebrat a Reus gràcies a la reputada coctelera Mariona Vilanova, que en va fer la perfecta barreja per gaudir i compartir durant la ja tradicional festa del vermut.

Reproduïm a continuació la recepta, per aquells amants del vermut i sobretot de la cocteleria. Guardeu-la que us sorprendrà tant a vosaltres com als convidats a qui vulgueu regalar aquest singular i exclusiu producte.

El GinIris és una combinació en si mateix de vermut i ginebra | Foto: M.V.

L’Iris 2.3

Ingredients:

  • 3 cl. Vermut GinIris
  • 2 cl. Gancia Bitter
  • 0,5 cl. Onalic licor cítric i espècies
  • 1cl. Xarop Cirera Monin

L’acabat es fa amb un splash de coca-cola decorat amb una cirera luxardo i un toc d’aroma de llima.

Mariona Vilanova creant el còctel Iris 2.3 | Foto: M.V.

Nou anys de Premis Vinari de vermuts

Els Premis Vinari dels vermuts han celebrat aquest 2023 la seva novena edició. Nou anys premiant la qualitat vermutera de Catalunya, reconeixent productes exclusius, singulars i tradicionals que s’elaboren de punta a punta del país. Aquest 2023 el certamen ha coronat el Raval de Barcelona del Celler Ronadelles com a millor de l’any; i també ha premiat Lo Racó del Vermutenc de La Ràpita com a millor vermuteria; com a millor iniciativa de vermuturisme a La Casa del Vermut de Vermouth Padró, i Aire, de Pàkaru & Miquel Altadill, per tenir la millor etiqueta de vermut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa