VadeVi
L’Escola d’Enoturisme fa jornada de portes obertes el pròxim 15 d’abril

El dissabte 15 d’abril l’Escola d’Enoturisme de Catalunya obre les portes de casa seva, a Vilafranca del Penedès, per convidar tothom qui vulgui visitar les seves instal·lacions i conèixer l’àmplia oferta formativa que imparteixen al voltant del vi. Entre les onze del matí i dos quarts d’una del migdia, i inscrivint-se prèviament en aquest enllaç, es podrà veure per dins l’Escola i rebre resposta a tots els dubtes sobre el centre i també sobre els cursos que s’hi fan.

Enoturisme amb helicòpter a Caves Llopart | Foto: Llopart

Un cicle dirigit al sector del turisme en general i l’enoturisme en particular

Aquesta jornada de portes obertes per al curs 2023-2024 és especialment interessant per a qui tingui interès a matricular-se per al Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) de Guia, informació i assistència turística, especialitzat en enoturisme, uns estudis excel·lents per aconseguir formació i experiència aquest sector. Un cicle que es realitza en modalitat dual, comprenent 1.000 hores d’experiència pràctica remunerada en centres de treball.

El CFGS consta de tres mòduls especialitzats. El primer és el de sommelier, adreçat a professionals de la restauració que vulguin adquirir, ampliar o actualitzar coneixements i que es pot convalidar en altres formacions de Formació Professional que el continguin.

“Coneixedor de vi català”

El segon mòdul és el de coneixedor del vi i el cava de les DO de Catalunya, exclusiu d’aquesta formació i que permet conèixer l’evolució de la viticultura al país, diferenciar les Denominacions d’Origen i la seva influència, estar al dia de l’actualitat vinícola del país… A més, els alumnes podran optar al títol de ‘Coneixedor del vi català’ que atorguen les patronals del sector, ja que els continguts estan inclosos al programa del cicle.

Finalment, el tercer mòdul és el d’idiomes especialitzats en el món del vi, en aquest cas l’anglès i el francès, on els estudiants podran aprendre el llenguatge tècnic aplicat al tast en aquestes dues llengües.

La formació en enoturisme inclou visites a cellers | Foto: Escola d’Enoturisme de Catalunya

Una visita per acabar de convèncer-se o fer el primer contacte amb l’Escola

Per a tots aquells interessats en fer aquests estudis, doncs, la jornada de portes obertes de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya és una oportunitat perfecta per acabar de decidir-se. Per a qui ja s’ho hagi pensat força, però, i estigui més aviat convençut, ja és possible reservar plaça per al curs vinent en aquest formulari i, a més, enviant un correu electrònic amb els documents que s’especifiquen en aquest enllaç. Fins i tot així, però, visitar l’Escola ‘in situ’ serà una bona manera de fer una primera presa de contacte.

Més notícies
Els estudiants i empreses poden rebre assessorament a través de l'Escola d'Enoturisme de Catalunya | D. Ciervo
El calendari formatiu de l’Escola d’Enoturisme per aquest 2023, al detall
Comparteix
Entre les novetats, hi ha un curs sobre creació de producte i es reactiva el servei d'orientació
Classe a l'Escola d'Enoturisme de Catalunya | E.V.
L’Escola d’Enoturisme continua formant els futurs sommeliers
Comparteix
Prepara la tercera edició d'uns estudis que han tingut una molt bona rebuda gràcies a la combinació de "qualitat i flexibilitat"
Alumnes recollint la titulació a la seu de l'Enològica de Vilafranca del Penedès | Foto: Escola d'Enoturisme
L’Escola d’Enoturisme oficialitza els nous alumnes titulats
Comparteix
Seixanta-cinc estudiants han superat els estudis de 'Promoció Turística, Comercialització i vendes de productes turístics, Sommelieria i Tècnic Superior en Turisme especialitzats en Enoturisme'
Sara Pérez impartirà una de les sessions magistrals de l'Escola d'Enoturisme aquest 2022 | WBS
L’Escola d’Enoturisme programa noves classes magistrals entorn el vi
Comparteix
Quatre sessions impartides per ponents de referència del sector, entre els quals David Forer MW i Sara Pérez

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa