VadeVi
El Vívid comença aquest cap de setmana amb el 72% de les entrades venudes

El Vívid, el festival de l’enoturisme a la Costa Brava, comença aquest dissabte i durant el mes d’abril oferirà una seixantena d’activitats per gaudir del vi i del territori de l’Empordà. La programació d’activitats es divideix en vuit categories: tastos singulars, maridatges per perdre els sentits, àpats que fan festa, esmorzars entre vinyes, experiències vil·lennials, rutes de vi i naturamelodies de vi i escapades Vívid.

La desena edició arrenca amb el 72,3 % de les entrades venudes. Concretament, una quinzena de les activitats programades han exhaurit les entrades i una desena més n’ofereixen les últimes places. Les propostes amb major nivell d’ocupació són els esmorzars de forquilla entre vinyes i els diversos maridatges programats en aquesta edició. A causa de l’elevada demanda, diverses propostes han ampliat l’aforament o s’han programat noves sessions. És el cas de l’esmorzar entre vinyes al celler Mas Llunes, amb el xef Pep Amiel, o l’activitat Taller d’elaboració artesana de xocolata i vins amb la sommelier Laura Masramon.

Imatge d’una de les activitats emmarcades dins el Festival Vivid 2021 | Xènia Gasull

Un esdeveniment de referència de l’enoturisme a Catalunya

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, a través de la Ruta del Vi DO Empordà, ha consolidat el Vívid com un dels esdeveniments enoturístics de referència a Catalunya, tant per la quantitat com per la qualitat i originalitat de les seves propostes. La celebració del festival ha impulsat, a més, la creació de noves experiències que han ajudat a diversificar l’oferta enoturística de l’Empordà, una de les més genuïnes del país.

Cada any, el Vívid registra la participació d’una mitjana de dos mil assistents, procedents principalment de les comarques gironines (66 %), però també de Barcelona (34 %). La mitjana d’ocupació se situa en el 80%. Una de les dades que posa de manifest la bona acollida que té el Vívid entre els afeccionats al vicatalans és l’elevat nivell de satisfacció del públic assistent, ja que més del 95% dels usuaris fa una valoració «molt bona» o «bona» de la seva participació al festival.
Les entrades per aquesta edició del Vívid es poden comprar al web del festival.

Més notícies
El Vívid ha presentat la desena edició a Barcelona | A.S.
El Vívid arriba a 10 edicions duent una seixantena de propostes a l’Empordà
Comparteix
El festival es consolida com un dels esdeveniments enoturístics més importants del país
Activitat de tast de vins al Castell de Quermançó, a Vilajuïga | Xènia Gasull
El Vivid tanca edició amb bones xifres d’assistència i satisfacció general
Comparteix
El festival registra una ocupació del 85% en les activitat i recupera el nivell d’usuaris de les comarques barcelonines, que s’havia reduït els darrers anys a causa de la pandèmia
Josep Serra (Vívid): “Estem entusiasmats per poder tornar a obrir les portes”
Comparteix
El propietari i enòleg del Celler La Vinyeta parla de la nova edició del festival Vívid, marcada per la pandèmia però preparada amb tota la seguretat i tota la il·lusió per mirar endavant
Imatge d'una de les activitats emmarcades dins el Festival Vivid 2021 | Xènia Gasull
Vívid tanca amb més d’un miler de participants i un 85% d’ocupació
Comparteix
La programació s'ha dividit en activitats presencials i virtuals i s'ha allargat durant l'abril i el maig

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa