VadeVi
El vi, un dels pocs capricis de la dieta estricta de LeBron James
  • CA

El jugador de l’NBA LeBron James, que s’ha convertit en el màxim anotador de la història de la lliga de bàsquet nord-americana, segueix una dieta molt estricta. És per això, probablement, que ha aconseguit mantenir-se en plena forma i jugant a la màxima categoria d’aquest esport malgrat haver complert els 38 anys. Hi ha algun caprici, però, que encara decideix permetre’s, i el vi és un d’ells, tal com ha confessat ell mateix a la cadena esportiva ESPN.

Entrenaments durs, una dieta molt curosa… i un got de vi al dia

El jugador de Los Angeles Lakers segueix una rutina d’entrenaments molt durs i una dieta molt curosa, que li permeten continuar en una de les lligues esportives més exigents del món i jugant a un molt alt nivell. La seva dieta, de fet, és un dels temes habituals de les seves xarxes socials, on sovint mostra parts de la seva vida privada. Justament, a més d’una gran quantitat de proteïnes, els seus esmorzars a base de truites de clares d’ou, iogurts desnatats, nabius, etc., pràcticament sempre van acompanyats d’un got de vi.

Un gran amant del vi però reservat en els seus gustos

James, de fet, fa temps que ha demostrat tenir interès pel món del vi no només com a consumidor ‘bàsic’ sinó que s’ha espavilat per aprendre a distingir-ne els aromes i els sabors per poder gaudir-lo d’una manera molt més completa. El que és difícil, però, és conèixer les seves preferències, ja que evita les preguntes sobre aquest assumpte a les entrevistes.

El que sí que ha deixat clar en més d’una ocasió, però, és que a més del seu gran amor pel vi, especialment pels negres produïts a la vall de Napa, a Califòrnia, també s’ha acostumat a prendre’n cada dia basant-se en els estudis que afirmen que els polifenols que conté són beneficiosos per a la salut del cor. Un fet que, sent un jugador de l’NBA de 38 anys, deu tenir molt en compte.

Més notícies
L'oli d'oliva verge extra és la principal font de greix de la dieta mediterrània | UB
Consumir oli d’oliva verge extra en l’embaràs millora la salut dels fills
Comparteix
Ho demostra un estudi d'un equip de la Universitat de Barcelona
Restes de Chardonnay un cop premsat | UC Davis / Jackson Family Wines
Residus del vi que milloren la salut humana
Comparteix
Un nou estudi troba compostos i molècules de sucre que es podrien aprofitar de la pell, la polpa i les llavors
Els quatre punts que cal tenir en compte perquè beure vi sigui fer salut
Comparteix
És la proposta del metge de l’Hospital Clínic, Ramon Estruch
|
Beure vi negre ajuda a la salut dels intestins
Comparteix
Un estudi del King’s College del Regne Unit confirma que beure vi negre augmenta el nombre de certs bacteris que afavoreixen la flora intestinal

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa