VadeVi
Cinc idees originals per regalar als amants del vi
  • CA

Les festes ja són a tocar i, com cada any, cal pensar en els regals per a les persones que estimem. Si alguna d’elles és una amant del vi, un regal que hi estigui relacionat pot ser una molt bona idea. Des de ‘Vadevi’, doncs, hem fet els deures i us portem cinc propostes de regals ben originals que de ben segur que sorprendran i encantaran a qualsevol persona que tingui passió pel vi.

Aprèn a tastar com un professional

El sommelier Xavier Bassa ens duu el seu projecte de tastos virtuals –’interactius’, en diu ell–, que permeten aprendre a gaudir i valorar els vins tal com ho fan els professionals. Per 29,95€, es fan arribar tres ampolles de vi a casa i després, amb l’ajuda d’una aplicació mòbil, es pot fer el tast guiat i aconsellat pel mateix Bassa. Un molt bon regal per aprendre coses noves sobre el vi.

Xavi Bassa, en una imatge del vídeo

Felicita el Nadal amb la postal solidària de Gramona

Aquestes festes, el celler Gramona et convida a felicitar Nadal amb la seva postal solidària que col·labora amb la Fundació Joan Salvador Gavina. Amb aquesta iniciativa, anomenada “En aquest cep només hi falta la teva peça”, el celler penedesenc vol donar visibilitat a aquesta entitat sense ànim de lucre que ajuda nens, nenes i famílies del Raval de Barcelona en risc d’exclusió social. El missatge s’il·lustra a través de la creació d’una postal nadalenca inspirada en els paratges i els éssers vius que conviuen al celler, elaborada pels nens i nenes de la fundació amb elements naturals durant una visita a Gramona.

Des de la web del celler s’enllaça a la plataforma de la Fundació Gavina, on es poden fer efectius els donatius. Un reclam directe i on Gramona no treu cap altre benefici que donar a conèixer aquesta entitat social i ajudar-la, en la mesura del possible, a poder continuar duent a terme la seva tasca social.

Classes d’anglès de vi en llauna

Wine Aspects, el centre de formació d’anglès sobre el món del vi de Vilafranca del Penedès, presenta The Can Project, una sèrie de classes d’anglès amb tasts virtuals de vi en llauna. Les classes es faran en directe i estaran dirigides per l’expert i fundador de Wine Aspects, Andrew Ashurst. Cada lot està pensat per a dues persones: inclou dues sessions, a cadascuna de les quals es tasten dos vins en llauna que s’envien al domicili dels participants.

El vi en llauna és una tendència creixent a molts països i, amb aquest projecte, Wine Aspects s’hi uneix. Les primeres dues sessions seran el 17 i el 31 de gener i es poden reservar a la pàgina web del centre. Una experiència molt interessant tant per a amants del vi com dels idiomes i també pels professionals del sector que vulguin millorar el seu nivell d’anglès quan parlen de vi.

Antima, el vi solidari d’Empordàlia

El celler Empordàlia fa temps que col·labora amb entitats sense ànim de lucre i que organitza activitats o vendes solidàries en benefici de les persones necessitades. Enguany, per exemple, una part dels beneficis de les vendes del seu vi Antima anirà destinat a la Fundació Arrels, que treballa perquè ningú no hagi de dormir al carrer. Una tasca especialment important aquests mesos d’hivern i per Nadal.

Regala el carnet d’#AmicsdelVINSEUM

El VINSEUM – Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, a Vilafranca del Penedès, permet l’opció de fer-te membre dels anomenats “Amics del VINSEUM”, persones que contribueixen amb una quota anual al desenvolupament d’aquesta institució i que participen a les seves activitats. El formulari per formar-ne part es pot trobar en aquest enllaç.

Per 45€ anuals (60€ pel carnet familiar), els Amics del VINSEUM poden entrar gratuïtament a l’exposició permanent, tenen descomptes a les activitats del museu, preferència en la inscripció de les que tenen aforament limitat, avantatges especials oferts per entitats col·laboradores del VINSEUM, descomptes en les compres a la botiga del museu i fins i tot descompte en el lloguer d’espais.

La nova façana del Vinseum | Cedida
La nova façana del Vinseum | Cedida
Més notícies
Copa de vi escumós en una copa
Sis dels escumosos més regalats a Amazon són catalans; el líder, francès
Comparteix
La plataforma recull un rànquing dels productes que més interessen al consumidor
Un vermut català ha aconseguit arribar al capdamunt de la llista de regals a Amazon | Pixabay
Un vermut català, entre els productes més regalats d’Amazon
Comparteix
Un 'pack' de quatre ampolles en capsa de fusta es col·loca a la sisena posició del rànquing de la botiga online
Caves Codorníu | celler
Cinc regals per als amants del vi amb els quals mai fallaràs
Comparteix
El portal 15bodegas.com inclou propostes per gaudir i regalar coincidint amb aquests dies de festa
Cinc llibres amb el vi com a protagonista per regalar aquestes festes
Comparteix
El raïm i els seus productes han inspirat novel·listes i poetes des de temps immemorials

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa