Coral Ethical Rosé, un vi de Bodegas Peñascal, a Valladolid, destaca per la seva col·laboració amb la protecció dels oceans. Mitjançant un acord amb la Coral Restoration Foundation, l’organització més gran del món dedicada a la restauració dels esculls de corall del món, el celler dóna el 10% dels beneficis de les vendes d’aquest producte per tal de salvar aquests ecosistemes marins tan importants.

L’objectiu: replantar més d’un milió de coralls
Segons afirmen des del celler, amb les vendes de Coral Ethical Rosé es contribueix a tornar “milers de coralls a la natura cada any”, com a part d’un esforç de la Coral Restoration Foundation que, durant els propers tres anys, vol plantar més d’un milió de coralls per recuperar més de 90.000 metres quadrats d’esculls.
Aquest compromís, però, no és l’únic que Bodegas Peñascal, un dels referents estatals en neutralitat en carboni i ús d’energies renovables, ha adquirit amb la sostenibilitat i el medi ambient a través de Coral Ethical Rosé. L’envàs mateix, amb una ampolla ultralleugera i un etiquetatge amb un 100% de paper reciclat i reciclable i procedent de boscos certificats com a sostenibles, també n’és un altre exemple.

Fabricant taules de surf amb plàstic tret del mar
El producte, però, encara va una mica més enllà, i és per això que s’ha creat #TrashPeakXCoral, un projecte que té el seu origen en el deure de cada surfista de protegir el mar, l’entorn on duu a terme l’activitat que l’apassiona. Així, juntament amb l’empresa Trash Peak, elaboradora de taules de surf fetes amb materials reciclats, ha llançat una edició limitada, a un preu de 500€, de taules que estan fetes amb impressió 3D i fent servir com a materials residus plàstics extrets del mar.
Aprofitant l’estiu, Coral Ethical Rosé promociona el seu producte i els seus projectes mediambientals, un vi rosat refrescant i ecològic fet amb un 100% de raïm Ull de Llebre, es pot trobar a un preu de venda al públic recomanat de 5,55€.