VadeVi
Tom Hanks revela que ha creat un còctel amb Coca-Cola Light i xampany
  • CA

A més d’un dels millors actors de les darreres dècades i d’un gran director de cinema, Tom Hanks sembla que també es pot fer conegut com a creador de còctels sorprenents. Segons va explicar en una entrevista a The Late Show with Stephen Colbert, fa un temps que va inventar accidentalment una barreja de Coca-Cola Light i xampany que ha anomenat ‘Cocany Light’ i que s’ha fet viral per inesperat i també per l’ús dels escumosos de la Xampanya.

Una nova tradició de la família Hanks

Hanks va afegir que aquest còctel s’ha convertit en una nova tradició familiar a casa seva després que fes la barreja per error en un restaurant de Nova York. Van demanar una ampolla de xampany per celebrar i Hanks, que és diabètic i normalment beu Coca Cola Light, va demanar que posessin una mica d’escumós al seu got. Tot i que tothom li va preguntar si s’havia tornat boig, ho va fer igualment, i afirma que el resultat va ser “deliciós”.

“Vergonyosament bo” segons Stephen Colbert

L’actor i el presentador del programa fins i tot van provar el còctel en directe. Així, Hanks va explicar com es prepara: un terç de Coca Cola Light –o qualsevol altra cola– i la resta de xampany. Una combinació que Stephen Colbert va definir com “l’Aperol Spritz americà” i que va afirmar, sorprès, que no era precisament dolent. “És estranyament, impactantment, vergonyosament bo, perquè és molt refrescant”. Hanks va respondre dient que la seva família va pensar exactament el mateix.

Barreges sorprenents

Tenint en compte l’esforç dedicat a la creació de molts vins escumosos i també el preu que acostumen a tenir, un còctel de les característiques del que fa Tom Hanks només és a l’abast d’algunes butxaques, més enllà del que pugui dir això del respecte envers els elaboradors. En cas de voler provar aquest còctel, probablement és més bona idea fer-ho amb escumosos de qualitat més baixa, amb menys temps de guarda. Tot i que, pel que fa l’ús de productes de gamma alta per rebaixar-los, l’exemple del general Franco, que es deia que bevia Vega Sicilia amb gasosa.

Més notícies
'Reddis Spiritus' es va fer per primer cop a Reus a la gala de lliurament dels Premis Vinari | Foto: Vadevi
Quatre còctels amb vermut cent per cent exclusius i molt fàcils de fer
Comparteix
Són combinats que han creat professionals de la cocteleria per reivindicar aquesta beguda aromatitzada tan popular
El Fleur de Miraval Rosé Champagne serà servir la nit dels Oscars i durant alguns actes relacionats | Château de Miraval
Brad Pitt posa els vins a la festa dels ‘Oscars’
Comparteix
L'escollit serà el Fleur de Miraval Rosé Champagne després d'anys de servir productes de Piper-Heidsieck
Cocteleria i mixologia, protagonistes del nou diploma del CETT
Comparteix
Javier de las Muelas, empresari i expert en les dues disciplines, serà el director d'aquests primers estudis universitaris de l'Estat espanyol
La regió vitivinícola francesa de la Xampanya està experimentant canvis importants en la normativa | Pixabay
El xampany, contra el futur del planeta
Comparteix
El comitè regulador ha reinstaurat l'ús d'herbicides, mostrant una altra cara en la protecció del medi ambient

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa