El festival Tel·lúric tornarà el dissabte 29 d’abril per unir la cultura del vi, la gastronomia i la música de ball a la Finca Parera de Sant Llorenç d’Hortons, a l’Alt Penedès. Aquest és el lloc escollit per a una festa itinerant que, durant dotze hores, permetrà degustar els vins del celler també els d’una selecció d‘altres petits productors de vins naturals de la zona. A més, la proposta gastronòmica anirà a càrrec de MamBo, una taverna especialitzada en aquests vins i també en plats de temporada i que es troba a poques passes del celler.
Una gran selecció de DJs
Pel que fa a la selecció musical, el Tel·lúric continuarà establint ponts per connectar l’electrònica, els sons orgànics i també les músiques d’arrel i tradicionals. Ho farà gràcies a un ventall de DJs de l’escena local de Barcelona: DJ Phidias, Pau Roca, Tamarindo, Chica Acosta i Pablo Torres.
Phidias és l’àlies del productor i DJ veneçolà establert a Barcelona Francisco Mejía, més conegut com a Phran. Fent servir un prisma house i techno, explora els ritmes llatins i afrocaribenys. També serà present al tel·lúric la sea compatriota Chica Acosta, especialitzada en sons gestats entre l’Àfrica i l’Amèrica llatina, amb sessions que inclou gèneres com la cúmbia, el reggaeton o el bullerengue.

Pau Roca, per la seva banda, duu més de 10 anys sent un dels DJs més solvents de l’escena barcelonina, amb sets que són tota una declaració d’amor al house d’arrel americana i a sons plens de soul com el boogie, el funk o la música disco. Tamarindo, tot i que amb una carrera més curta, s’ha convertit en una de les cares més actives del circuit de clubs de Barcelona gràcies a les seves sessions eclèctiques i al seu esperit explorador.
Finalment, Pablo Torres és corresponsable del programa Villamel de Dublab i serà l’encarregat d’obrir aquesta gran festa, amb una selecció on hi cabran des del jazz i el dub fins al folk mediterrani.
Una entrada que inclou visita al celler
Per accedir al festival, cal comprar les entrades a la seva pàgina web. Amb elles es tindrà accés als festivals, als concerts, a una visita al celler i també a dues copes de vi.