VadeVi
El Barça i els Premis Vinari deixen bon gust al Camp Nou
  • CA

Nit de luxe al Camp Nou, amb la lluentor del millor Dembelé i Ansu Fati tornant a trepitjar la gespa en un partit molt competit contra el Celta de Vigo. Després d’una primera part molt entretinguda, el 2-0 del descans ha servit per omplir d’optimisme la Llotja presidencial del FC Barcelona, on els assistents han pogut tastar, una vegada més, alguns dels vins guardonats als Premis Vinari. En concret, aquesta vegada els cellers convidats pel FC Barcelona han estat, d’una banda, el celler Jan Vidal, amb el seu Honor Cava Brut Ecològic 2019, un DO Cava distingit amb un Vinari Gran Or en l’edició 2021 i, de l’altra, el celler Abadal, amb el Picapoll 2020 (DO Pla de Bages) que va obtenir en Vinari de plata en el darrer palmarès dels Vinari.

Sergi Barjuan, entrenador del Barça B, tastant un dels guanyadors dels Vinari 2021 | Z.T.

Com sempre, aquest dimecres de Lliga la Llotja del Camp Nou ha reunit moltes cares conegudes de la societat catalana. Amb una copa a la mà, personatges destacats de la política, com Joaquim Forn, han conegut -i reconegut- la qualitat dels cellers convidats. També s’hi han acostat noms essencials del barcelonisme com Jonatan Giráldez, entrenador del victoriosíssim equip femení del FC Barcelona, i Sergi Barjuan, entrenador del Barça B. “Boníssims”, deia l’exjugador blaugrana, de molt bon humor amb la victòria: “us dono l’adreça de casa meva?”. 

Un cop més, els Premis Vinari han obert la porta de la Llotja del FC Barcelona als cellers guardonats, que accedeixen a un espai mític on poden exhibir tant la qualitat dels seus productes com el prestigi que significa obtenir un guardó en el certamen més important del món vitivinícola català. Al final, el Barça s’ha imposat per 3 gols a 1 al Celta i un grapat de copes han brindat per un final de temporada esperançador que anuncia un futur immediat d’èxits i represa. I, un cop més, els Premis Vinari han estat allà.

Joaquim Forn, fent una copa de vi escumós premiat als Vinari | S.C.
Més notícies
Eva Domènech, de Montesquius, a la llotja del Barça amb Ernest Pérez-Mas, CEO de Parlem | S.C.
El Barça guanya amb els Premis Vinari
Comparteix
El FC Barcelona convida Vilarnau i Montesquius a oferir els seus productes premiats a la Llotja presidencial del club
Joan Laporta amb una copa d'escumós del celler Aymar | German Parga, Responsable Fotografia Barça
El Barça destaca els Premis Vinari
Comparteix
La Llotja presidencial del FC Barcelona acull, per segona vegada, els vins guardonats als Premis Vinari
Xavi Hernández al Camp Nou | FC Barcelona
Xavi s’estrena al Camp Nou amb els millors vins catalans a la Llotja
Comparteix
Aquest dissabte, Aymar i Xavier Clua posaran els vins al derbi que enfronta el Barça i l'Espanyol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa