La gran victòria del FC Barcelona, per 4 a 0, contra l’Atlètic de Bilbao ha pogut ser celebrada, a la Llotja presidencial del club, amb alguns dels millors escumosos del país.

Aquest diumenge els convidats del Barça eren el celler penedesenc Vilarnau, guardonat amb un Vinari d’Or, en l’edició 2021, gràcies al Vilarnau Rosat Delicat 2018, de la DO Cava. L’altre convidat pel club blaugrana ha estat Montesquius, guanyador absolut de la primera edició dels Barcelona Rosé International Bubbles Awards, amb el Montesquius 1918 Rosat 2009.

Damià Deas, de Vilarnau, servint escumós rosat a la Llotja presidencial del Barça

Els convidats del FC Barcelona han pogut tastar alguns dels millors productes de dos cellers guanyadors, en un ambient d’optimisme pel bon joc de l’equip, que demostra una progressió creixent des de la incorporació de Xavi Hernàndez com a entrenador. Com sempre, la Llotja ha estat un lloc de reunió per a diverses personalitats de la vida econòmica, social i cultural del país. En aquest cas, els vins catalans premiats han estat representats per escumosos de gamma extra.

Aquesta és la tercera vegada que els guanyadors dels Premis Vinari tenen el privilegi d’exposar i oferir un tast dels seus productes a la Llotja del FC Barcelona gràcies a Xerta Càtering. En la primera ocasió, el mes d’octubre, van ser els cellers de Família Torres (amb el Purgatori, guanyador absolut dels Vinari 2021) i Carles Andreu (DO Conca de Barberà) els que van regar la victòria (1-0) del Barça contra un Dinamo de Kiev en aquells -enyorats- temps de pau.

En la segona ocasió, el passat mes de novembre, van ser els cellers Aymar (DO Penedès) i Xavier Clua (DO Terra Alta) els que van exhibir els seus guardons davant dels convidats de la Llotja presidencial, que van assistir a una victòria blaugrana contra l’Espanyol, també per 1 a 0. La combinació funciona: Tres partits amb els Premis Vinari i tres victòries del Barça.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa