Els vins catalans que enguany competeixen als Premis Vinari s’enfronten aquesta setmana a l’avaluació d’un jurat format per sommeliers, enòlegs, periodistes especialitzats i professionals de la distribució; el panell els tasta un a un i totalment a cegues – és a dir, sense conèixer ni la marca, ni l’empresa que l’elabora o el territori d’origen, i en determina una puntuació que va entre el 0 i el 100 seguint els estàndards de la fitxa de l’Organització Internacional de la Vinya i el Vi (OIV).
Aquest és un breu recull d’imatges dels primers dos dies de tast en el qual, recordem-ho, hi participen més d’un centenar de persones per primer cop en la història dels Vinari.
El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca, juntament amb la Regidoria d'Ensenyament i Relacions Internacional i el director dels Premis Vinari han presentat la desena edició del concurs de vins catalans
El concurs que reconeix els millors vins catalans de l'any ha donat el tret de sortida a la primera de les quatre jornades de tast a l'Escola d'Enoturisme de Vilafranca del Penedès