A l’acte d’entrega dels desens Premis Vinari dels vins catalans, que ha tingut lloc aquest divendres al teatre Casal – Societat La Principal de Vilafranca del Penedès, Vinya Celler Masia ha rebut el Premi Vinari Barcelona Turisme a la Millor Iniciativa de Promoció del Territori.
“Vins autèntics de collita pròpia”
Aquesta agrupació de cellers i elaboradors, provinents de diversos indrets del nostre país, reivindiquen que els eixos clau de la seva activitat són els vins de collita pròpia, el valor que tenen els pagesos elaboradors i, també, l’estructura tradicional de l’elaboració artesanal, tot mantenint sempre el màxim respecte per la natura. La unió de tot plegat és el que ells consideren el seu “únic objectiu”, fer uns vins que tinguin “la noblesa de la nostra terra”, que siguin “vins autèntics de collita pròpia”, de les veremes que any rere han han “marcat” els seus orígens i que deixen palès que “l’amor per la terra és el resultat de les coses ben fetes”.

Un treball que conviden tothom a conèixer de prop
De tot plegat és d’on surt el segell de qualitat “Vinya Celler Masia”, que identifica fins que, per bé que de llocs molt diversos de Catalunya, estan fets a “masies centenàries”. Més enllà de l’elaboració de vins, però, des de Vinya Celler Masia també conviden tothom a apropar-se a ells, als seus cellers, per conèixer no només els productes sinó també com treballen i participar de les activitats que ofereixen per apropar a tothom la cultura del vi.