VadeVi
[vídeo] Així ha estat l’estrena de la fira de vins joves a Rubí

Una imatge val més que mil paraules, diuen, i aquestes parlen per sí soles confirmant la bona rebuda que han donat els rubinencs i rubinenques a la primera fira dels vins joves celebrada a casa seva aquest cap de setmana del 8 al 10 de juliol.

Des de divendres a la tarda, que se’n feia l’acte inaugural, fins diumenge al migdia, s’han venut prop de 2.500 copes i s’han servit més d’11 mil tastos de vi; vins joves, de l’anyada, tots ells premiats amb medalla als Premis Vinari d’aquest 2022.

Aquest vídeo recull alguns dels millors moments de la trobada en els quals no hi van faltar maridatges de vi amb gastronomia, bona música i diverses activitats guiades amb vins i vermuts. També hi ha hagut un espai infantil dedicat als més menuts de casa.

Estrena d’estiu i propera edició per la tardor

La trobada ha estat la primera edició d’estiu, però se suma a les celebrades des de fa deu anys i en un format similar durant els mesos de tardor a la ciutat rubinenca. De fet, l’Ajuntament del municipi ha estat un gran aliat del concurs de vins catalans des de la primera edició, quan es va acordar reobrir les portes del seu celler cooperatiu centenari -obra del reputat arquitecte Cèsar Martinell- per acollir esdeveniments de caire cultural. El primer d’aquests actes fou precisament l’any 2013 amb el tast de vins finalistes dels Premis Vinari.

De fet, i seguint la tradició instaurada durant aquesta última dècada, un cop s’anunciïn tots els vins premiats al concurs d’aquest 2022 es prepararà una nova fira de Rubí. Enguany, es farà coincidint amb un cap de setmana de novembre, en dates que aviat podrem confirmar, i veurà de nou com l’esplanada del celler s’omple de vins, vermuts, gastronomia i tot un ventall d’activitats que s’organitzen al voltant d’aquest maridatge enogastronòmic i cultural.

Més notícies
Rubí i els Premis Vinari han estrenat aquest 2022 la primera fira de vins joves del concurs | E.V.

Èxit de la primera fira de vi jove a Rubí amb més d’11.000 tastos servits

Aquest proper mes de novembre hi haurà una segona cita al municipi vallesà amb nous vins guardonats als Premis Vinari
:  - Mobile

Cap de setmana de vins, música i Premis Vinari a Rubí

La primera fira de vins joves s'ha instal·lat a l'esplanada del Celler cooperatiu de la ciutat vallesana
:  - Mobile
Presentació de la Fira dels vins joves a Rubí | E.V.

Rubí estrena una Fira del Vi Jove amb els guanyadors dels Premis Vinari

Enguany, el concurs de vins catalans incorpora un tast final dels vins joves i una fira que també tindrà lloc a Rubí, repetint la fórmula habitual de la tardor
:  - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa